Cursuri online de limba engleză pentru copii de 4-12 ani

 • iconLecții cu vorbitori nativi
 • iconPractica cu vorbitori nativi
 • iconLecții online individuale
 • iconLecții bazate pe jocuri
main image

School #1 in Europe

America’s Best Startup Employers

Best language learning solution

Novakid is the leading tech startups

Highest Satisfaction

Top 100 most promising startups from Europe

Trustpilot

De ce funcționează

Practica cu vorbitori nativi

Studierea cu un vorbitor nativ este cea mai rapidă modalitate de a învăța engleza.

Profesori acreditați

Fiecare profesor are experiență în lucrul cu copiii și deține certificări internaționale de predare a limbii engleze.

Principiul - de la simplu la complex

Luăm întotdeauna în considerare caracteristicile individuale și vârsta elevului, astfel încât nivelul de dezvoltare a copilului să coincidă cu ritmul programului de învățare. Unii copii învață limba engleză de la zero alături de Novakid, acest lucru nefiind un obstacol în noua călătorie a celor mici prin lumea limbii engleze și stăpânirea acesteia într-un final.

Studiul de acasă

Lecțiile se desfășoară într-un mediu confortabil și familiar. Nu veți mai irosi timp pe drumuri făcute la cursuri particulare sau la domiciliul profesorilor. În plus, veți evita orice neplăcere cauzată de anotimpul rece sau de căldura insuportabilă din timpul verii. 🙂

Evaluarea caracteristicilor de vârstă

Programul a fost creat de profesioniști cu experiență - vorbitori nativi și au fost luate în considerare caracteristicile psihologice ale dezvoltării copiilor între 4-12 ani. Profesorii Novakid vor găsi întotdeauna abordarea potrivită pentru fiecare copil.

Standardul european de studii CEFR

Programul Novakid este creat în conformitate cu standartele CEFR - un sistem de niveluri de cunoaștere a limbii străine utilizate în Uniunea Europeană.

16

Opiniile parintilor nostri

AlejTamaraandra
AlejTamaraandra
vârsta 7 ani

Exersează, exersează, exersează!!! Numai așa poți învăța rapid și eficient o limbă străină. De asemenea, este de preferat ca profesorul copilului dvs să nu cunoască nici un cuvant în limba română. Pentru noi acest lucru a funcționat de minune! Fiecare minut din lecția cu profesorul Novakid este folosit la maxim, deoarece chiar și atunci când Tami nu înțelege ceva, va obține explicația tot în limba engleză. După două luni de studiere a limbii engleze alături de Novakid, fetița mea rezolvă majoritatea exercitiilor cu ușurință. Lecțiile se bazează mult pe elemente vizuale, iar acest lucru o încântă nespus pe Tami, fiindcă memorează mult mai ușor prin aceasta metodă, care e și distractivă în același timp. Deoarece lecțiile sunt online, nu trebuie să îmi fac un program special, să stau în trafic și să pierd ore întregi pe drum ca să o duc la un curs sau la un profesor particular. Oriunde ne-am afla, dacă există acces la internet, Tami poate lua parte la următoarea lectie de engleză.

Exersează, exersează, exersează!!! Numai așa poți învăța rapid și eficient o limbă străină. De asemenea, es...

Wiktoria
Wiktoria
vârsta 7 ani

Studierea limbii engleze este extrem de importantă pentru noi. Eu însumi regret că nu am învățat această limbă așa cum ar fi trebuit. La școală am studiat limba germană avansat și am chiar și o diplomă de atestare. Sincer, nu pot spune că mi-a fost de folos în vreun fel, în schimb aș da orice să știu engleza la un nivel avansat sau măcar conversațional. Așa că acum am grijă ca fetele mele să o învețe, ca să nu ajungă pe viitor în aceeași situație ca a mea. Una dintre cele mai eficiente metode de învățare a unei limbi straine, este școala online @novakidpolska. ✅ Lecțiile sunt predate numai de profesori nativi de limba engleză, ceea ce face ca procesul de învățare să fie mai rapid și mai eficient. ✅ Lecțiile pot fi selectate individual în funcție de programul personal și durează 25 de minute. ✅ Cu jumătate de oră înainte, primești notificare prin sms care să îți reamintească de lecția care urmează în 30 de minute. În felul acesta nu există riscul să uit. Când ești mamă, la câte ai pe cap, e dificil să le ții minte pe toate...

Studierea limbii engleze este extrem de importantă pentru noi. Eu însumi regret că nu am învățat această li...

WikAdatoria
WikAdatoria
vârsta 9 ani

Sinceră să fiu, înainte ca fetița mea să împlinească 9 ani, nu am fost foarte interesată ca ea să studieze limba engleză deoarece am observat că nu se adaptează prea ușor lucrurilor noi. M-am gândit și să apelez la un profesor care să îi predea la domiciliu, însă am considerat că îi va mânca prea mult din timpul liber, care și asa nu e prea mult. Am ajuns să apelez la Novakid printr-o recomandare făcută de o prietenă. Am făcut lecția gratuită, iar Ada a fost încantată și asta se vede prin faptul că niciodată nu strâmbă din nas când urmează să susțină următoarea lecție. Face lecția pe tabletă, așa că totul se desfășoară extrem de comod pentru ea, dar și pentru mine.

Sinceră să fiu, înainte ca fetița mea să împlinească 9 ani, nu am fost foarte interesată ca ea să studieze ...

Aise
Aise
vârsta 12 ani

În vacanțele dintre semestre Aise se joacă, se plimbă și se odihnește, uitând complet de școală. Singura excepție o constituie lecțiile de limba engleză pe care nu le ratează niciodată și pe care chiar le așteaptă cu nerăbdare. Oriunde am fi, lecțiile de engleză sunt la îndemână atâta timp cât avem conexiune la internet. Mulțumim Novakid! În fiecare marți la ora 18: 30 Aise se așează la calculator.În timpul lecției vorbește, ascultă citește și scrie DOAR în engleză cu profesoara ei, Roxanne.Și eu trag cu urechea la lecțiile ei pentru că nu stau chiar perfect cu limba engleză, așa că mi- a fost de ajutor să aud pronunția cuvintelor.Aise o adoră pe Roxanne.La finalul lecțiilor întotdeauna are o stare de spirit foarte bună și nu este niciodată obosită ori stresată.Plus că nu trebuie sa ieșim din casă și să stăm în trafic, nu trebuie să alergăm ca să nu întârzie și tot așa...Adică totul este foarte facil, unde poți fi mai relaxat decât la tine acasă?

În vacanțele dintre semestre Aise se joacă, se plimbă și se odihnește, uitând complet de școală. Singura ex...

Martina
Martina
vârsta 4 ani

✔️Lecțiile Novakid sunt bazate pe un plan special structurat pentru vârsta copiilor și pentru studiul online.
✔️Jocul este metoda principală prin care se studiază, deci înțelegerea, interesul și divertismentul sunt asigurate. Iar pentru un copil de 4 ani, toate sunt extrem de importante, fiindcă ei nu au încă răbdarea celor care deja merg la școală.
✔️Îmi place că toți profesorii sunt 100% vorbitori nativi, cu diplome recunoscute și au experiență în lucrul cu copiii
✔️Totul se petrece în engleză, deci practic învață la fel cum și noi am învățat să vorbim când eram mici
✔️Desigur, chiar și prin joc, consider că limita de 4 ani este potrivită pentru a începe studiul unei noi limbi
✔️Fiindcă eu sunt destul de exigentă, m- a încântat faptul că lecțiile sunt conform MCER dar și faptul că este vorba de studiu individual, care e mult mai eficient decât într - o sală alături de cine știe câți copii care îi pot distrage atenția Martinei.

✔️Lecțiile Novakid sunt bazate pe un plan special structurat pentru vârsta copiilor și pentru studiul onlin...

Sala de clasă

Spațiu de studiu comod

Toate lecțiile au loc pe site-ul nostru, nu trebuie să instalați programe suplimentare, să achiziționați manuale și caiete. Vă oferim toate materialele necesare!

"What you get" image

Cont de joc pentru copii

Special pentru studenți, am lansat un cont unic. Învățarea limbii engleze acum este ca și cum ai juca un joc! Copiii aleg avatare, executa sarcini individuale și câștigă certificate și stele!

"What you get" image

Arhiva materialelor video

Înregistrările video și materialele metodice ale tuturor lecțiilor trecute sunt stocate în arhiva contului dvs. Puteți urmări întotdeauna cum se desfășoară activitățile și puteți observa progresul copilului. Elevul poate revedea lecția pentru a repeta oricând dorește.

"What you get" image

Certificat de competențe

Obțineți un raport regulat de evaluare al realizărilor copilului dvs și observați unde anume acesta se descurcă mai bine sau care sunt punctele lui slabe.

"What you get" image

Lecții cu tururi VR

Chiar în timpul lecției, cu ajutorul turului VR, copiii și profesorii călătoresc în cele mai bune muzee și galerii din lume.

"What you get" image
15

clase finalizate!

Încercați gratuit

Pret abonamente

Standard

lecții cu profesori care vorbesc fluent limba engleză și nu vorbesc limba maternă a copilului

Premium

cursuri cu vorbitori nativi de engleză

lecții cu profesori care vorbesc fluent limba engleză și nu vorbesc limba maternă a copilului

Popular
Abonament12 săptămâni

24  lecții

‎45 RON
pe lecție
‎1 080 RON
cost total
 • 2 lecții pe săptămână
 • Plată unică
Efectiv
Abonament24 săptămâni

48  lecții

‎43 RON
pe lecție
‎2 064 RON
cost total
 • 2 lecții pe săptămână
 • Plată lunară disponibilă
Avantajos
Abonament48 săptămâni

96  lecții

‎42 RON
pe lecție
‎4 032 RON
cost total
 • 2 lecții pe săptămână
 • Plată lunară disponibilă

cursuri cu vorbitori nativi de engleză

Popular
Abonament12 săptămâni

24  lecții

‎88 RON
pe lecție
‎2 112 RON
cost total
 • 2 lecții pe săptămână
 • Plată unică
Efectiv
Abonament24 săptămâni

48  lecții

‎83 RON
pe lecție
‎3 984 RON
cost total
 • 2 lecții pe săptămână
 • Plată lunară disponibilă
Avantajos
Abonament48 săptămâni

96  lecții

‎80.51 RON
pe lecție
‎7 728.96 RON
cost total
 • 2 lecții pe săptămână
 • Plată lunară disponibilă

Garanție de rambursare a banilor în 45 de zile!

Bine, am înțeles!
 • Aveți 45 de zile pentru a vă decide!
 • Lecțiile nefolosite vor fi rambursate 100% în cazul în care vă schimbați planurile.

Oferim o reducere suplimentară de -10% dacă 2 dintre copiii dvs. studiază cu noi!

Vă recomandăm să studiați de 3 ori pe săptămână. Oferă rezultate mai mari fără supraîncărcarea copiilor și decalaje mari între clase.

Profesorii Novakid

Josse
Josse Marea Britanie

Experiență: 15 ani

Roxana
Roxana Africa de Sud

Experiență: 10 ani

Brittani
Brittani SUA

Experiență: 10 ani

Daiana
Daiana Africa de Sud

Experiență: 3 ani

JP
JP Africa de Sud

Experiență: 3 ani

Casandra
Casandra Filipine

Experiență: 10 ani

Profesorii Novakid

2000
profesori
 • starVorbitori nativi cu experiență de predare de cel puțin 2 ani.
 • rocketParticipanți regulați ai programelor lunare de perfecționare.
 • folderTitulari de diplome internaționale si certificate de profesori de limba engleză CELTA, TEFL, TESOL, TKT.
 • spyglassPasionați de meseria pe care o practică, ei sunt profesioniștii care vor deschide celor mici poarta către lumea fascinantă a limbii engleze.
Vezi toți profesorii
Întrebări și răspunsuri

Copilul meu va înțelege clasa dacă profesorii vorbesc doar engleza?

O clasă Novakid nu este doar o practică lingvistică, ci și un joc interesant. Acest format permite angajarea cu ușurință a copiilor. Elevii se uită la diapozitive, iar profesorii încearcă să explice ceea ce este în ei cu cuvinte sau cu mimică și gesturi. Fără traducere sau explicații suplimentare, copiii încep să înțeleagă materialul. După unele clase, elevii se obișnuiesc cu formatul și pot înțelege cu ușurință instrucțiunile, pot repeta, alege sau răspunde profesorilor lor.

Se poate studia de pe telefon (smartphone)?

La lecția Novakid copiii citesc, scriu și desenează pe tabla virtuală și urmăresc discursul și expresiile faciale ale profesorului. Așadar, ar fi mai bine să avem un ecran mai mare. Ne pasă de procesul de învățare și vă sfătuim să folosiți un PC sau un laptop. Dar dacă preferați o tabletă sau un smartphone pentru o experiență mai fluidă, vă rugăm să descărcați aplicația noastră Novakid.

Cum puteți continua studiul după lecția de probă?

Pentru a continua studiul, selectați și achitați pachetul cu numărul de clase care vă avantajează. Puteți face asta din contul personal, dând click pe butonul "Alimentare sold". Apoi puteți stabili un program regulat sau lecții unice.

Cum se programează o clasă? Cum se stabilesc lecțiile regulate?

Puteți alege zilele și orele convenabile pentru cursuri, precum și profesorii din contul dvs, dând click pe butonul "Rezervați lecția". Dacă aveți dificultăți în a programa o lecție, contactați echipa Novakid prin chat online

Cum se anulează sau reprogramează o lecție?

Puteți anula lecția din contul dvs., dând clic pe butonul corespunzător cu cel puțin 8 ore înainte de începerea lecției. Puteți transfera lecția la același profesor în următoarele 7 zile (dacă este acesta este disponibil).

Cum se plătesc lecțiile?

Puteți plăti cursurile din contul dvs. personal, făcând clic pe butonul „Sold suplimentar” din paginile „Pagina principală” sau „Cont”. Vă puteți abona pentru 1, 2 sau mai multe lecții pe săptămână pentru o perioadă de 4, 12 sau 24 de săptămâni. Abonamentul pentru 4 săptămâni se reînnoiește automat la sfârșitul fiecărei perioade. Abonamentul lung pentru 12 și 24 de săptămâni este o plată unică fără reînnoire automată. La fiecare 4 săptămâni 50% din costul cursurilor neutilizate va fi returnat către contul dvs. sub formă de bonusuri.

Părinții trebuie să participe la lecție?

Recomandăm părintelui să participe la prima lecție, dar acest lucru nu este necesar pe viitor. În cazul în care copilul dvs. are între 4-6 ani, este deosebit de important să susțină lecția de probă, astfel încât să nu se intimideze în fața unui profesor străin. Puteți participa la lecții cu preșcolarii și mai târziu, până când copilul se obișnuiește cu profesorul și studiul online (de obicei 5-10 clase).

Au aparut probleme cu efectuarea unui test de echipament. Microfonul și/sau camera nu funcționează. Ce să fac?

 • Asigurați-vă că accesați contul dvs. personal prin intermediul browserului Google Chrome dacă vă conectați utilizând un computer, un laptop, un MacBook sau o tabletă (OS Android). Dacă vă conectați utilizând iPad (OS iOs), utilizați browserul Safari.
 • Actualizați pagina.
 • Verificați funcționarea microfonului și a camerei pe un site terță parte https: //webcammictest.com.
 • Reporniți dispozitivul.
 • Accesați contul personal și apăsați butonul “Testarea echipamentului” în fila “Program”.
 • Dacă acțiunile de mai sus nu au ajutat, contactați asistența prin chat online

Nu am reușit să susținem sau să reprogramăm lecția de probă, cum să procedăm?

Pentru a programa repetat sau a reprograma o lecție de probă, contactați echipa suport clienți Novakid. Butonul 'Repetați lecția de probă' din Contul Părinte (fila 'Planificare) sau scrieți echipei Novakid în fereastra de chat online.

Cum pot obține o reducere?

 • Reducerile sunt disponibile în cazul achiziției de abonamente pentru 10, 20 și 40 de lecții - cu cât mai multe lecții sunt în pachet, cu atât prețul va fi mai mic.
 • De asemenea, pot exista reduceri ocazionale și promoții postate pe grupurile oficiale de socializare.
 • Mai multe informații în contul personal în secțiunea 'Bonusuri'.

Pot învăța simultan o pereche de gemeni/ doi copii cu o diferență de vârstă de un an sau doi între ei?

Lecțiile în Novakid sunt strict individuale. Noi utilizăm metoda dialogului, iar în trei persoane nu se poate realiza acest lucru. Un copil va învăța, iar cel de-al doilea doar va repeta mecanic. Copilul mai mare va avansa mai rapid, având o altă capacitate de a memora. Însă pentru fiecare copil, oferim o lecție de încercare gratuită.

Cât durează clasa?

O lecție în Novakid durează 25 de minute. Multe studii științifice arată că acesta este momentul optim pentru ca copiii să se concentreze la lecții individuale cu vorbitori nativi. Dacă credeți că copilul dvs. este gata, sunteți bineveniți să programați 2 lecții la rând.
Folosim cookie-uri pentru a vă putea bucura aici, la Novakid.
Acceptați toate cookie-urile dacă doriți să profitați la maximum de site-ul nostru web, doar necesare sau .

Gestionați cookie-urile

Găsiți mai multe informații despre ce sunt cookie-urile și cum lucrăm cu acestea în Politica privind cookie-urile și Politica de confidențialitate

Cookie-uri tehnice

Aceste cookie-uri tehnice sunt esențiale pentru ca site-ul nostru să funcționeze corect și, prin urmare, nu pot fi dezactivate.

Cookie-uri de publicitate

Aceste cookie-uri monitorizează comportamentul dvs. online și identifică utilizarea site-ului web, ajutând agenții de publicitate să vă arate reclame și conținut care este mai relevant pentru dvs. Cookie-urile de publicitate nu folosesc și nu stochează informațiile dumneavoastră personale.

Cookie-uri de analiză

Aceste cookie-uri analizează modul în care interacționați cu site-ul nostru prin colectarea și raportarea informațiilor în mod anonim. Acest lucru ne ajută să ne îmbunătățim site-ul web și serviciile pentru o experiență mai bună.