star imagestar imagestar imagestar imagestar imagestar imagestar image

OFERĂ COPILULUI TĂU UN CADOU PERFECT DE CRĂCIUN!

 • iconLecții cu vorbitori nativi
 • iconPractica cu vorbitori nativi
 • iconLecții online individuale
 • iconLecții bazate pe jocuri
main image
#1 ȘCOALA DE ENGLEZĂ ONLINE pentru copii din Europa!
Lecție de engleză magic de antrenantă

School #1 in Europe

America’s Best Startup Employers

Best language learning solution

Novakid is the leading tech startups

Highest Satisfaction

Top 100 most promising startups from Europe

Top online learning platform in Germany

De ce funcționează

Practica cu vorbitori nativi

Studierea cu un vorbitor nativ este cea mai rapidă modalitate de a învăța engleza.

Profesori acreditați

Fiecare profesor are experiență în lucrul cu copiii și deține certificări internaționale de predare a limbii engleze.

Principiul - de la simplu la complex

Luăm întotdeauna în considerare caracteristicile individuale și vârsta elevului, astfel încât nivelul de dezvoltare a copilului să coincidă cu ritmul programului de învățare. Unii copii învață limba engleză de la zero alături de Novakid, acest lucru nefiind un obstacol în noua călătorie a celor mici prin lumea limbii engleze și stăpânirea acesteia într-un final.

Studiul de acasă

Lecțiile se desfășoară într-un mediu confortabil și familiar. Nu veți mai irosi timp pe drumuri făcute la cursuri particulare sau la domiciliul profesorilor. În plus, veți evita orice neplăcere cauzată de anotimpul rece sau de căldura insuportabilă din timpul verii. 🙂

Evaluarea caracteristicilor de vârstă

Programul a fost creat de profesioniști cu experiență - vorbitori nativi și au fost luate în considerare caracteristicile psihologice ale dezvoltării copiilor între 4-12 ani. Profesorii Novakid vor găsi întotdeauna abordarea potrivită pentru fiecare copil.

Standardul european de studii CEFR

Programul Novakid este creat în conformitate cu standartele CEFR - un sistem de niveluri de cunoaștere a limbii străine utilizate în Uniunea Europeană.

16

Opiniile parintilor nostri

AlejTamaraandra
AlejTamaraandra
vârsta 7 ani

Exersează, exersează, exersează!!! Numai așa poți învăța rapid și eficient o limbă străină. De asemenea, este de preferat ca profesorul copilului dvs să nu cunoască nici un cuvant în limba română. Pentru noi acest lucru a funcționat de minune! Fiecare minut din lecția cu profesorul Novakid este folosit la maxim, deoarece chiar și atunci când Tami nu înțelege ceva, va obține explicația tot în limba engleză. După două luni de studiere a limbii engleze alături de Novakid, fetița mea rezolvă majoritatea exercitiilor cu ușurință. Lecțiile se bazează mult pe elemente vizuale, iar acest lucru o încântă nespus pe Tami, fiindcă memorează mult mai ușor prin aceasta metodă, care e și distractivă în același timp. Deoarece lecțiile sunt online, nu trebuie să îmi fac un program special, să stau în trafic și să pierd ore întregi pe drum ca să o duc la un curs sau la un profesor particular. Oriunde ne-am afla, dacă există acces la internet, Tami poate lua parte la următoarea lectie de engleză.

Exersează, exersează, exersează!!! Numai așa poți învăța rapid și eficient o limbă străină. De asemenea, es...

Wiktoria
Wiktoria
vârsta 7 ani

Studierea limbii engleze este extrem de importantă pentru noi. Eu însumi regret că nu am învățat această limbă așa cum ar fi trebuit. La școală am studiat limba germană avansat și am chiar și o diplomă de atestare. Sincer, nu pot spune că mi-a fost de folos în vreun fel, în schimb aș da orice să știu engleza la un nivel avansat sau măcar conversațional. Așa că acum am grijă ca fetele mele să o învețe, ca să nu ajungă pe viitor în aceeași situație ca a mea. Una dintre cele mai eficiente metode de învățare a unei limbi straine, este școala online @novakidpolska. ✅ Lecțiile sunt predate numai de profesori nativi de limba engleză, ceea ce face ca procesul de învățare să fie mai rapid și mai eficient. ✅ Lecțiile pot fi selectate individual în funcție de programul personal și durează 25 de minute. ✅ Cu jumătate de oră înainte, primești notificare prin sms care să îți reamintească de lecția care urmează în 30 de minute. În felul acesta nu există riscul să uit. Când ești mamă, la câte ai pe cap, e dificil să le ții minte pe toate...

Studierea limbii engleze este extrem de importantă pentru noi. Eu însumi regret că nu am învățat această li...

WikAdatoria
WikAdatoria
vârsta 9 ani

Sinceră să fiu, înainte ca fetița mea să împlinească 9 ani, nu am fost foarte interesată ca ea să studieze limba engleză deoarece am observat că nu se adaptează prea ușor lucrurilor noi. M-am gândit și să apelez la un profesor care să îi predea la domiciliu, însă am considerat că îi va mânca prea mult din timpul liber, care și asa nu e prea mult. Am ajuns să apelez la Novakid printr-o recomandare făcută de o prietenă. Am făcut lecția gratuită, iar Ada a fost încantată și asta se vede prin faptul că niciodată nu strâmbă din nas când urmează să susțină următoarea lecție. Face lecția pe tabletă, așa că totul se desfășoară extrem de comod pentru ea, dar și pentru mine.

Sinceră să fiu, înainte ca fetița mea să împlinească 9 ani, nu am fost foarte interesată ca ea să studieze ...

Aise
Aise
vârsta 12 ani

În vacanțele dintre semestre Aise se joacă, se plimbă și se odihnește, uitând complet de școală. Singura excepție o constituie lecțiile de limba engleză pe care nu le ratează niciodată și pe care chiar le așteaptă cu nerăbdare. Oriunde am fi, lecțiile de engleză sunt la îndemână atâta timp cât avem conexiune la internet. Mulțumim Novakid! În fiecare marți la ora 18: 30 Aise se așează la calculator.În timpul lecției vorbește, ascultă citește și scrie DOAR în engleză cu profesoara ei, Roxanne.Și eu trag cu urechea la lecțiile ei pentru că nu stau chiar perfect cu limba engleză, așa că mi- a fost de ajutor să aud pronunția cuvintelor.Aise o adoră pe Roxanne.La finalul lecțiilor întotdeauna are o stare de spirit foarte bună și nu este niciodată obosită ori stresată.Plus că nu trebuie sa ieșim din casă și să stăm în trafic, nu trebuie să alergăm ca să nu întârzie și tot așa...Adică totul este foarte facil, unde poți fi mai relaxat decât la tine acasă?

În vacanțele dintre semestre Aise se joacă, se plimbă și se odihnește, uitând complet de școală. Singura ex...

Martina
Martina
vârsta 4 ani

✔️Lecțiile Novakid sunt bazate pe un plan special structurat pentru vârsta copiilor și pentru studiul online.
✔️Jocul este metoda principală prin care se studiază, deci înțelegerea, interesul și divertismentul sunt asigurate. Iar pentru un copil de 4 ani, toate sunt extrem de importante, fiindcă ei nu au încă răbdarea celor care deja merg la școală.
✔️Îmi place că toți profesorii sunt 100% vorbitori nativi, cu diplome recunoscute și au experiență în lucrul cu copiii
✔️Totul se petrece în engleză, deci practic învață la fel cum și noi am învățat să vorbim când eram mici
✔️Desigur, chiar și prin joc, consider că limita de 4 ani este potrivită pentru a începe studiul unei noi limbi
✔️Fiindcă eu sunt destul de exigentă, m- a încântat faptul că lecțiile sunt conform MCER dar și faptul că este vorba de studiu individual, care e mult mai eficient decât într - o sală alături de cine știe câți copii care îi pot distrage atenția Martinei.

✔️Lecțiile Novakid sunt bazate pe un plan special structurat pentru vârsta copiilor și pentru studiul onlin...

Sala de clasă
Spațiu de studiu comod

Toate lecțiile au loc pe site-ul nostru, nu trebuie să instalați programe suplimentare, să achiziționați manuale și caiete. Vă oferim toate materialele necesare!

"What you get" image
Cont de joc pentru copii

Special pentru studenți, am lansat un cont unic. Învățarea limbii engleze acum este ca și cum ai juca un joc! Copiii aleg avatare, executa sarcini individuale și câștigă certificate și stele!

"What you get" image
Arhiva materialelor video

Înregistrările video și materialele metodice ale tuturor lecțiilor trecute sunt stocate în arhiva contului dvs. Puteți urmări întotdeauna cum se desfășoară activitățile și puteți observa progresul copilului. Elevul poate revedea lecția pentru a repeta oricând dorește.

"What you get" image
Certificat de competențe

Obțineți un raport regulat de evaluare al realizărilor copilului dvs și observați unde anume acesta se descurcă mai bine sau care sunt punctele lui slabe.

"What you get" image
Lecții cu tururi VR

Chiar în timpul lecției, cu ajutorul turului VR, copiii și profesorii călătoresc în cele mai bune muzee și galerii din lume.

"What you get" image
15

clase finalizate!

Încercați gratuit

Pret abonamente

Standard

lecții cu profesori care vorbesc fluent limba engleză și nu vorbesc limba maternă a copilului

Premium

cursuri cu vorbitori nativi de engleză

lecții cu profesori care vorbesc fluent limba engleză și nu vorbesc limba maternă a copilului

Popular
Abonament12 săptămâni

24  lecții

‎45 RON
pe lecție
‎1 080 RON
cost total
 • 2 lecții pe săptămână
 • 8 lecții fiecare 4 săptămâni
 • Plată unică
Efectiv
Abonament24 săptămâni

48  lecții

‎43 RON
pe lecție
‎2 064 RON
cost total
 • 2 lecții pe săptămână
 • reînnoire automată lunară
 • Plată lunară disponibilă
Avantajos
Abonament48 săptămâni

96  lecții

‎41.71 RON
pe lecție
‎4 004.16 RON
cost total
 • 2 lecții pe săptămână
 • reînnoire automată lunară
 • Plată lunară disponibilă

cursuri cu vorbitori nativi de engleză

Popular
Abonament12 săptămâni

24  lecții

‎88 RON
pe lecție
‎2 112 RON
cost total
 • 2 lecții pe săptămână
 • 8 lecții fiecare 4 săptămâni
 • Plată unică
Efectiv
Abonament24 săptămâni

48  lecții

‎83 RON
pe lecție
‎3 984 RON
cost total
 • 2 lecții pe săptămână
 • reînnoire automată lunară
 • Plată lunară disponibilă
Avantajos
Abonament48 săptămâni

96  lecții

‎80.51 RON
pe lecție
‎7 728.96 RON
cost total
 • 2 lecții pe săptămână
 • reînnoire automată lunară
 • Plată lunară disponibilă

Profesorii Novakid

Caitlin
Caitlin Marea Britanie

Experiență: 3 ani

Steven
Steven SUA

Experiență: 9 ani

Lynn
Lynn Africa de Sud

Experiență: 3 ani

Ashley
Ashley SUA

Experiență: 6 ani

Joezer
Joezer Filipine

Experiență: 6 ani

Michael
Michael Africa de Sud

Experiență: 6 ani

Profesorii Novakid

2000
profesori
 • starVorbitori nativi cu experiență de predare de cel puțin 2 ani.
 • rocketParticipanți regulați ai programelor lunare de perfecționare.
 • folderTitulari de diplome internaționale si certificate de profesori de limba engleză CELTA, TEFL, TESOL, TKT.
 • spyglassPasionați de meseria pe care o practică, ei sunt profesioniștii care vor deschide celor mici poarta către lumea fascinantă a limbii engleze.
Vezi toți profesorii

Aplicație mobilă pentru părinți

 • Program convenabil
 • Managementul echilibrului
 • Controlul clar al progresului
Află mai multe
section.mobileApp.imageAlt