By Novakid - #1 online English school for kids in Europe*
Easy Breezy

Tabăra de Vară Online

pentru copii 4-15 ani
Educație online exclusivă pentru copii în timpul vacanței de vară!
Educație online pentru copii în timpul vacanței de vară!
Învățați limba engleză și vorbiți cu prieteni din întreaga lume.
CalendarVara 2022
Vă mulțumim că sunteți un client fidel al Novakid!
În semn de apreciere, vă oferim acces la un program exclusiv.
Tabăra de vară Easy Breezy GRATUIT!
Speaker
Bucurați-vă de un program captivant și distractiv, 3 luni de activități educaționale, ateliere și lecții predate de experți pe care copiii dvs. îi vor adora!
Whirligig
Participă la provocări, lasă-te în aventuri 3D și bucură-te de demonstrații pe o varietate de subiecte distractive.
Cube
Împrietenește-te cu copii din întreaga lume pentru a exersa ceea ce ai învățat.

Ce este Tabăra de Vară Easy Breezy?

Headphones
Bomb
Rocket
Phone
Man
Boy
Girl
Girl

Lecții de grup

peste 24 de lecții și activități distractive pe lună
Gift
Medal

Provocări și activități

faceți teme, acumulați insigne și câștigați premii
Girl
Boy

Discutați cu alți copii

conversații online sigure și securizate
Copiii dvs. vor învăța, se vor juca și vor vorbi în limba engleză în timp ce își vor face noi prieteni din diferite țări!

Categorii de vârstă

4+
7 +
10 +

Subiecte

Boy
Dumbbell
Antrenament de dimineață
Ce modalitate mai bună de a începe ziua decât un antrenament energizant! Încurajați corpul și mintea copilului dvs. și pregătiți-l pentru toate activitățile zilei cu exercițiile noastre ușoare, distractive și revigorante! Copiii dvs. vor învăța cuvinte utile legate de exerciții fizice și le vor putea folosi în vorbirea de zi cu zi, rămânând în același timp activi fizic și sănătoși.
Globe
Călătorit
Trăim într-o lume frumoasă, iar în această lecție copilul dvs. va avea ocazia să vadă câteva dintre minunile naturale și artificiale ale acestei planete! Împreună vom călători pe tot globul, experimentând cele mai uimitoare priveliști pe care lumea le are de oferit. Pe măsură ce participă la aceste lecții, aprecierea copilului dvs. față de lumea din jurul său se va aprofunda și va crește.
Pizza
Gătit
În cadrul acestor cursuri, copilul dvs. va urma instrucțiuni simple și clare pentru a crea mâncăruri delicioase și creative, iar cea mai bună parte este că dvs. și copiii dvs. puteți mânca apoi bunătățile gustoase! Aceste cursuri nu vor necesita utilizarea unui cuptor, dar se va folosi un cuțit de unt pentru a întinde și tăia alimentele moi. Elevii care participă la această activitate ar trebui să aibă un adult în apropiere pentru a-i ajuta în caz de nevoie.
Dye
Arte și artizanat
Scopul orelor noastre de artă este de a încuraja bucuria creativității, dezvoltând în același timp încrederea în sine a elevilor, motricitatea fină, concentrarea și, bineînțeles, cunoștințele de limba engleză. Folosind o serie de tehnici, inclusiv schițarea, modelarea lutului și utilizarea acuarelelor, elevii vor crește în încredere, își vor dezvolta creativitatea și își vor consolida competențele lingvistice, creând în același timp opere de artă de care pot fi cu adevărat mândri!
Yoga
Yoga Copii
Știați că Școala de Medicină Harvard a realizat studii care arată că yoga îmbunătățește atât sănătatea fizică, cât și cea mentală a copiilor. În timp ce fac mișcări de yoga, copiii se distrează, își îmbunătățesc stima de sine, performanțele academice, concentrarea și memoria. Vino alături de noi la acest curs energizant pentru a reduce anxietatea și stresul. Aceasta este o clasă pentru a vă antrena într-un mod incitant! Yoga combină disciplinele fizice și mentale care ajută la obținerea calmului corpului și al minții. Copiii călătoresc într-o lume imaginară de aventură, practicând poziții de yoga împreună cu un profesor. Fiecare lecție îi ajută pe elevi să practice yoga într-un mod captivant. Acesta este un mod foarte creativ de a învăța câteva posturi de yoga distractive, în timp ce îi distrează pe copii cu povești și le deschide imaginația.
Microphone
Club de cântat
Aceste cursuri oferă copilului dvs. oportunitatea de a cânta, râde și distra cu expertul nostru extraordinar! Elevii vor avea ocazia să învețe cântece noi, să cânte și să participe la acțiuni. Expunerea copiilor la muzică și la cântat de la o vârstă fragedă ajută la dezvoltarea creierului lor. Le crește capacitatea de a folosi limbajul și îi pregătește pentru lectură. Mișcarea pe muzică îi ajută pe elevi să își dezvolte abilitățile motrice, iar identificarea ritmurilor și a modelelor în muzică îi ajută pe copii să se pregătească pentru matematică. Și să nu uităm, muzica este, de asemenea, foarte distractivă și este excelentă pentru a învăța limba engleză!
Clapperboard
Actorie
Învățați cum să transmiteți gânduri și emoții prin intermediul limbajului corpului în aceste lecții atractive și necompetitive. Într-o atmosferă relaxată și caldă, copilul dvs. va învăța abilități de bază de performanță, sub îndrumarea profesorilor noștri experți. Indiferent, dacă copilul dvs. este un extrovert sau un pic mai timid, cu siguranță se va bucura de aceste cursuri de creștere a încrederii.
Duck
Lumea animalelor
Alăturați-vă nouă pentru o aventură cu animale! În timpul acestor cursuri interactive, vom vedea animale din întreaga lume. Împreună, ne vom plimba în mod virtual prin ferme, vom învăța câteva date amuzante despre animale și vom vedea cum trăiesc. De asemenea, vom vizita locuri uimitoare și vom cunoaște și vom discuta despre o varietate de animale de companie. Nu numai că vom discuta despre animale de fermă și animale de companie, dar vom descoperi și animale precum... lama și panda!
Potion
Știința Ușoară
În cadrul acestor lecții interesante și interactive, copilul dvs. va învăța despre știință prin experimente, observând și înregistrând descoperirile sale. Se vor distra de minune observând, clasificând, măsurând, comunicând, deducând și prezicând, pe măsură ce vor cunoaște mai bine cum funcționează lumea.
Detail
Club Lego
LEGO legendar! Lăsați-i pe copiii dvs. să învețe și mai multe moduri creative cu LEGO. Elevii pot discuta și demonstra între ei construcțiile lor actuale de Lego. Ei își pot îmbunătăți abilitățile de construcție LEGO învățând de la un expert, urmărind ceea ce face acesta. Nu este nevoie de experiență, doar veniți să vă distrați! Aceasta este o modalitate excelentă de a învăța mai multe despre una dintre cele mai populare pasiuni din lume!
Minecraft
Minecraft
În timpul fiecărei lecții, copilul dvs. va avea ocazia să creeze unul dintre cele mai emblematice orașe de pe planetă. Fiecare clasă este concepută astfel încât să poată participa atât începătorii, cât și copiii experimentați. Acestea sunt cursuri excelente pentru copiii pasionați de tehnologie. Activitățile conținute necesită rezolvarea problemelor, sarcini multiple, creativitate și abilități de povestire. Elevii vor învăța despre diferite părți ale lumii și își vor aplica cunoștințele pentru a recrea repere celebre în lumea Minecraft.
Computer
Programare
Intrați într-un portal către o lume ascunsă a jocurilor la calculator! Descoperă o nouă dimensiune a Minecraft, Roblox, Fortnite și a tuturor celorlalte jocuri pe care le iubești în timp ce explorezi lumea programării. Cu ajutorul lui Scratch, un instrument de programare ideal pentru începători, veți învăța definițiile de bază ale programării și veți începe să vă simțiți ca un adevărat programator de calculator. Ulterior, puteți descărca fiecare joc sau proiect pe care l-ați dezvoltat și le puteți împărtăși cu prietenii! În timpul cursului, veți învăța cum să creați un joc de la început. Veți învăța regulile de creare a proiectelor, programarea personajelor de joc și condițiile de câștig sau de pierdere. Alăturați-vă astăzi și deveniți eroul propriului dvs. joc! Nu amânați! Intră astăzi în lumea programării jocurilor pe calculator!

Alăturați-vă acum Taberei de Vară Easy Breezy

Urmăriți acest videoclip despre tabăra de vară Easy Breezy

Obțineți acces GRATUIT la achiziționarea oricărui abonament Novakid!*
ÎNCERCAȚI GRATUIT
*Rețineți că numărul de luni dintr-un abonament este egal cu numărul de luni pentru accesul la Tabăra de Vară Easy Breezy
Pentru cele mai bune rezultate, vă recomandăm să utilizați un laptop / computer desktop sau o tabletă (nu un telefon mobil) pentru a participa la activitățile programului.

Despre Novakid

Școala de engleză numărul 1 în Europa (conform cercetării J'son & Partners)
Curriculum ce corespunde CEFR (Cadrul european comun de referință pentru limbi)
> 80 000 de studenți activi
49 de țări
> 2.000 de profesori calificați vorbitori nativi și aproape nativi de limba engleză