By Novakid - #1 online English school for kids in Europe*
Easy Breezy

Distracție după școală

Prima divertisment online și rețea socială pe tot parcursul anului, concepute special pentru copiii de 4-12 ani
Învățați limba engleză și vorbiți cu prieteni din întreaga lume.

Ce este Tabăra Online Easy Breezy?

După succesul recent al taberei de vară online Easy Breezy, o relansăm cu mândrie într-un nou format!
Acum, Easy Breezy 2.0 are loc pe tot parcursul anului, cu activități concepute special pentru copii pentru a-i ajuta să-și exerseze abilitățile de vorbire cu alți studenți din întreaga lume. O alternativă bună pentru afterschool pentru a pregăti copiii pentru următoarea etapă a educației lor.
Headphones
Bomb
Rocket
Phone
Man
Boy
Girl
Girl

Lecții de grup

Gift
Medal

Provocări și activități

faceți teme, acumulați insigne și câștigați premii
Girl
Boy

Discutați cu alți copii

conversații online sigure și securizate
Copiii dvs. vor învăța, se vor juca și vor vorbi în limba engleză în timp ce își vor face noi prieteni din diferite țări!
WOW!
În semn de apreciere, vă oferim acces la un program exclusiv.
Tabăra online Easy Breezy GRATUIT!
Bucurați-vă de un program captivant și distractiv, de activități educaționale, ateliere și lecții predate de experți, pe care copiii dvs. le vor adora!
Participă la provocări, lasă-te în aventuri 3D și bucură-te de demonstrații pe o varietate de subiecte distractive.
Împrietenește-te cu copii din întreaga lume pentru a exersa ceea ce ai învățat.

Subiecte

Boy
Dumbbell
Antrenament de dimineață
Ce modalitate mai bună de a începe ziua decât un antrenament energizant! Încurajați corpul și mintea copilului dvs. și pregătiți-l pentru toate activitățile zilei cu exercițiile noastre ușoare, distractive și revigorante! Copiii dvs. vor învăța cuvinte utile legate de exerciții fizice și le vor putea folosi în vorbirea de zi cu zi, rămânând în același timp activi fizic și sănătoși.
Pizza
Gătit
În cadrul acestor cursuri, copilul dvs. va urma instrucțiuni simple și clare pentru a crea mâncăruri delicioase și creative, iar cea mai bună parte este că dvs. și copiii dvs. puteți mânca apoi bunătățile gustoase! Aceste cursuri nu vor necesita utilizarea unui cuptor, dar se va folosi un cuțit de unt pentru a întinde și tăia alimentele moi. Elevii care participă la această activitate ar trebui să aibă un adult în apropiere pentru a-i ajuta în caz de nevoie.
Dye
Arte și artizanat
Scopul orelor noastre de artă este de a încuraja bucuria creativității, dezvoltând în același timp încrederea în sine a elevilor, motricitatea fină, concentrarea și, bineînțeles, cunoștințele de limba engleză. Folosind o serie de tehnici, inclusiv schițarea, modelarea lutului și utilizarea acuarelelor, elevii vor crește în încredere, își vor dezvolta creativitatea și își vor consolida competențele lingvistice, creând în același timp opere de artă de care pot fi cu adevărat mândri!
Minecraft
Minecraft
În timpul fiecărei lecții, copilul dvs. va avea ocazia să creeze unul dintre cele mai emblematice orașe de pe planetă. Fiecare clasă este concepută astfel încât să poată participa atât începătorii, cât și copiii experimentați. Acestea sunt cursuri excelente pentru copiii pasionați de tehnologie. Activitățile conținute necesită rezolvarea problemelor, sarcini multiple, creativitate și abilități de povestire. Elevii vor învăța despre diferite părți ale lumii și își vor aplica cunoștințele pentru a recrea repere celebre în lumea Minecraft.
Clapperboard
Actorie
Învățați cum să transmiteți gânduri și emoții prin intermediul limbajului corpului în aceste lecții atractive și necompetitive. Într-o atmosferă relaxată și caldă, copilul dvs. va învăța abilități de bază de performanță, sub îndrumarea profesorilor noștri experți. Indiferent, dacă copilul dvs. este un extrovert sau un pic mai timid, cu siguranță se va bucura de aceste cursuri de creștere a încrederii.
Potion
Știința Ușoară
În cadrul acestor lecții interesante și interactive, copilul dvs. va învăța despre știință prin experimente, observând și înregistrând descoperirile sale. Se vor distra de minune observând, clasificând, măsurând, comunicând, deducând și prezicând, pe măsură ce vor cunoaște mai bine cum funcționează lumea.
Detail
Club Lego
LEGO legendar! Lăsați-i pe copiii dvs. să învețe și mai multe moduri creative cu LEGO. Elevii pot discuta și demonstra între ei construcțiile lor actuale de Lego. Ei își pot îmbunătăți abilitățile de construcție LEGO învățând de la un expert, urmărind ceea ce face acesta. Nu este nevoie de experiență, doar veniți să vă distrați! Aceasta este o modalitate excelentă de a învăța mai multe despre una dintre cele mai populare pasiuni din lume!

Despre Novakid

Școala de engleză numărul 1 în Europa (conform cercetării J'son & Partners)
Curriculum ce corespunde CEFR (Cadrul european comun de referință pentru limbi)
> 80 000 de studenți activi
49 de țări
> 2.000 de profesori calificați vorbitori nativi și aproape nativi de limba engleză

De ce funcționează

Practica cu vorbitori nativi

Studierea cu un vorbitor nativ este cea mai rapidă modalitate de a învăța engleza.

Profesori acreditați

Fiecare profesor are experiență în lucrul cu copiii și deține certificări internaționale de predare a limbii engleze.

Principiul - de la simplu la complex

Luăm întotdeauna în considerare caracteristicile individuale și vârsta elevului, astfel încât nivelul de dezvoltare a copilului să coincidă cu ritmul programului de învățare. Unii copii învață limba engleză de la zero alături de Novakid, acest lucru nefiind un obstacol în noua călătorie a celor mici prin lumea limbii engleze și stăpânirea acesteia într-un final.

Studiul de acasă

Lecțiile se desfășoară într-un mediu confortabil și familiar. Nu veți mai irosi timp pe drumuri făcute la cursuri particulare sau la domiciliul profesorilor. În plus, veți evita orice neplăcere cauzată de anotimpul rece sau de căldura insuportabilă din timpul verii. 🙂

Evaluarea caracteristicilor de vârstă

Programul a fost creat de profesioniști cu experiență - vorbitori nativi și au fost luate în considerare caracteristicile psihologice ale dezvoltării copiilor între 4-12 ani. Profesorii Novakid vor găsi întotdeauna abordarea potrivită pentru fiecare copil.

Standardul european de studii CEFR

Programul Novakid este creat în conformitate cu standartele CEFR - un sistem de niveluri de cunoaștere a limbii străine utilizate în Uniunea Europeană.

16
Spațiu de studiu comod

Toate lecțiile au loc pe site-ul nostru, nu trebuie să instalați programe suplimentare, să achiziționați manuale și caiete. Vă oferim toate materialele necesare!

"What you get" image
Cont de joc pentru copii

Special pentru studenți, am lansat un cont unic. Învățarea limbii engleze acum este ca și cum ai juca un joc! Copiii aleg avatare, executa sarcini individuale și câștigă certificate și stele!

"What you get" image
Arhiva materialelor video

Înregistrările video și materialele metodice ale tuturor lecțiilor trecute sunt stocate în arhiva contului dvs. Puteți urmări întotdeauna cum se desfășoară activitățile și puteți observa progresul copilului. Elevul poate revedea lecția pentru a repeta oricând dorește.

"What you get" image
Certificat de competențe

Obțineți un raport regulat de evaluare al realizărilor copilului dvs și observați unde anume acesta se descurcă mai bine sau care sunt punctele lui slabe.

"What you get" image
Lecții cu tururi VR

Chiar în timpul lecției, cu ajutorul turului VR, copiii și profesorii călătoresc în cele mai bune muzee și galerii din lume.

"What you get" image
15