Lecții de engleză în grup pentru copii de 7-12 ani

Explorați engleza conversațională a copilului dvs. cu profesori nativi

iconGrupuri de până la 6 copii din diferite țări
iconCursuri de grup online de la doar 35 RON
iconPredate de profesori nativi certificați TESOL
icon45 de minute de exersare a vorbirii
hero main image
35 RONpentru o lecție de 45 de minute
Încercați gratuit

Costul cursurilor de grup premium

Lecții cu profesori certificați care sunt vorbitori nativi

Copiii vor exersa limba engleză în grupuri mici, unde pot învăța să înțeleagă diferite accente în engleză. Clasele de grup live folosesc o abordare gamificată a învățării, ceea ce le face distractive și captivante pentru copii. Interacțiunea de grup online le permite copiilor să își exerseze abilitățile de limba engleză cu alți copii din întreaga lume. Acest mediu de învățare multicultural, cu imersiune totală, îi ajută pe copii să devină mai încrezători în vorbirea limbii engleze.

Cost lunar

‎35 RON
pe lecție
‎280 RON
pe lună
  • 2 lecții pe săptămână
  • Plată lunară
Încercați gratuit

Ce este inclus cu lecțiile de grup?

Lecții de engleză în grup online

Cursurile de grup de engleză online Novakid aduc copiii împreună într-o comunitate globală incluzivă. Aceștia se întâlnesc în grupuri mici pentru a învăța și practica limba engleză prin imersiune completă într-un spațiu sigur.

kid image

Copilul dvs. se va îndrăgosti de limba engleză!

Comunitate globală

Exersați limba engleză în grupuri mici de copii cu vârste cuprinse între 7 și 12 ani din întreaga lume și înțelegeți toate accentele englezești de la o vârstă fragedă.

Învățare prin imersiune lingvistică completă

Cursurile de grup online cu jocuri facilitează interacțiunea în timp real între copii, promovând învățarea prin imersiune totală.

Dezvoltarea competențelor transversale

Activitățile de grup ajută la dezvoltarea unor competențe transversale, cum ar fi munca în echipă, gândirea critică și rezolvarea problemelor, pregătindu-vă copilul pentru viitor.

Exersarea vorbirii

Comunicarea cu copii din diferite țări încurajează încrederea în inițierea conversațiilor cu străinii.

14

Încercați prima lecție de grup GRATUIT

Înscrieți-vă astăzi pentru prima lecție de grup de probă gratuită pentru copilul dvs.! După activarea abonamentului, dacă copilul dvs. nu este mulțumit de format sau îl consideră prea dificil, vă vom rambursa integral banii.

100%
banii înapoi garantat

Programă de lecții de grup

Înscrieți-vă acum la această călătorie lingvistică interactivă, în care copilul dvs. își va dezvolta abilități lingvistice de durată și prietenii, explorând în același timp teme interesante, cum ar fi călătoriile, tehnologia, sportul și multe altele. Subiectele pentru lecțiile de engleză de grup includ:

Nivelul 2
De 2 ori pe săptămână
1 lună
1 unitate
8 lecții
7-12 ani

Lecție de probă - Călătorie în Italia

Italy - Mamma mia
Iată-ne! Plecăm în Italia pentru un tur de vizitare a capitalei sale! În această lecție, veți descoperi unele dintre cele mai reprezentative atracții ale acestei frumoase țări. Pe parcurs, veți exersa folosirea limbajului funcțional pentru a vă pregăti, pentru a folosi aparate și pentru a vă deplasa într-o clădire cu două etaje. Veți învăța cum să vă descrieți preferințele și impresiile în timp ce lucrați în mod colaborativ, creativ și comunicativ cu colegii de clasă!

Lecția 1 - Călătorie în Grecia

Grecia - Minuni antice
Este timpul să ne distrăm cu steaguri! Puteți să identifici steagul țării pe care o vizităm? Și câte dintre ele veți reuși să colecționați? Ce obiective turistice - antice și moderne - veți vedea pe drum? Veniți alături de noi într-o călătorie plină de distracție printr-o țară cu o istorie fascinantă, locuri uimitoare, plaje frumoase și mâncare delicioasă. Veți învăța să vorbiți despre motivul pentru care vreți să faceți ceva folosind cuvântul „because” (pentru că) și veți exersa să vorbiți despre cât costă lucrurile. Ce mai așteptați? Veniți alături de noi pentru o călătorie de neuitat!

Lecția 2 - Călătorie în Spania

Spania - Fiesta după siesta
În această lecție, împreună cu colegii de clasă, veți călători în două orașe celebre și veți explora obiectivele turistice, atracțiile culturale și activitățile pe care acestea le au de oferit. În timpul călătoriei, veți exersa limbajul funcțional pentru a face sugestii și a vă deplasa în oraș. Veți învăța sintagme pe care le puteți folosi atunci când vorbiți despre transport. De asemenea, veți colabora la provocări amuzante cu colegii de clasă. Și, cel mai bun lucru, veți câștiga recompense pe măsură ce învățați totul despre fiestas și siestas.

Lecția 3 - Călătorie în Marea Britanie

Marea Britanie - Ajutați-l pe Milo!
Uh oh! Am găsit un cățeluș drăguț pe nume Milo, dar s-a pierdut! Vreți să faceți echipă cu noi și să-l ajutați pe Milo să găsească drumul înapoi acasă? În această lecție, veți aborda o serie de misiuni pentru a afla unde locuiește Milo. S-ar putea să fiți surprinși de răspuns! Pe parcurs, veți învăța să descrieți ceea ce vedeți folosind „There are...” (există) cu ajutorul cuantificatorilor. Și, dacă vă veți descurca foarte bine, s-ar putea chiar să primiți o gustare la sfârșitul lecției!

Lecția 4 - Călătorie în Canada

Canada - Maple mania
Ce este mic și blănos, cu o coadă plată și dinți mari și puternici? Este un castor! Veniți să vizitați țara al cărei animal național este castorul. Aflați ce bunătăți gustoase le place oamenilor să mănânce acolo și apoi pregătiți-le și voi! De asemenea, veți afla mai multe despre peisajul acestei țări, despre limbile sale și despre unele dintre clădirile sale emblematice. În timp ce călătoriți prin acest teritoriu imens, vă veți exersa vorbind despre dorințele voastre folosind „I would like” (aș vrea) și „I would love...” (mi-ar plăcea). Ne-ar plăcea să vă vedem acolo!

Lecţia 5 - Tehnologie

Tehnologie - Gygglebytes
Ura pentru Yan! În această lecție, profesorul nostru robot, Yan, vă va duce într-o călătorie prin lumea virtuală a jocurilor online, a videoclipurilor amuzante, a meme-urilor și a multe altele! Pe parcurs, vă va învăța limbajul funcțional pentru a face sugestii și pentru a fi în siguranță atunci când folosiți internetul. Vă veți distra vorbind despre activități online, cum ar fi jocurile, schimbul de imagini, vizionarea de videoclipuri și studiul! Veți ajunge chiar să rezolvați o ghicitoare sau două pentru a câștiga o recompensă! Deci, ce mai aștepți? Pregătiți-vă să vă îmbunătățiți abilitățile online cu Yan, cel mai tare profesor robot din domeniul virtual!

Lecția 6 – Jocuri de realitate virtuală

Gadget-uri din belșug
Apel către toți iubitorii de gadgeturi! Vă plac gadgeturile? Vă place tehnologia? Dacă da, atunci această lecție este pentru voi! Vom învăța totul despre gadgeturi și la ce sunt folosite. Vom învăța vocabular nou, vom exersa gramatica pentru a spune la ce folosești anumite lucruri și vom exersa chiar și acordul și dezacordul. De asemenea, vom vorbi despre hobby-uri și despre cum pot fi folosite gadgeturile pentru a le susține. De exemplu, dacă vă place să ascultați muzică, vom vorbi despre cum puteți folosi diferite tipuri de gadgeturi atunci când ascultați muzică și cum să o împărtășiți cu ceilalți. Așadar, fie că sunteți un novice în materie de gadgeturi sau un profesionist experimentat, această lecție este pentru dvs. Alăturați-vă nouă astăzi pentru a vorbi despre gadgeturi din belșug!

Lecția 7 - Sport: Fotbal

Misterul fotbalului pierdut
Sunteți gata să jucați mingea? Este atât de distractiv să joci jocuri cu mingea, și de aceea au fost populare de secole! În această lecție, veți descoperi mai multe despre jocurile cu mingea practicate de civilizațiile antice și veți vedea cum se compară acestea cu jocurile pe care le jucăm astăzi. Credeți că este important să jucăm după reguli? Învățați cum să descrieți regulile unui joc folosind verbe modale precum trebuie, nu trebuie, poate și nu poate. Fiți creativi și ascuțiți-vă inteligența în timp ce ajutați la rezolvarea misterului unei mingi pierdute și chiar proiectați propriul joc cu mingea. Este timpul să dăm drumul la minge!

Lecția 8 - Sport: Curse

Sunteți gata de cursă?
Pregătiți-vă pentru cea mai bună lecție despre sporturile de curse! De la jargonul de mare viteză pe Viteză de vocabular până la stăpânirea clasamentelor cu Sprint de gramatică, vă vom alimenta abilitățile. Țineți-vă bine pentru Cursa de lectură în timp ce vă cufundați în povești palpitante. Exprimați-vă pe Pista de vorbire, apoi luați steagul în carouri în Turul final - momentul vostru de a străluci. Fie că sunteți un concurent nou sau experimentat, alăturați-vă astăzi cursei de limbi străine și faceți zoom spre succes!

Programul lecțiilor de grup

Rezervați lecția de grup

Alegeți o oră și o zi care vă convine săptămânal, apoi rezervați lecția. Vă reamintim că toate cursurile de engleză de grup sunt programate pentru fusul orar CEST. Pentru ora României adăugați +1h.

Luni

10:00
16:00
17:00
18:00
19:00

Joi

10:00
16:00
17:00
18:00
19:00

Marți

10:00
16:00
17:00
18:00
19:00

Vineri

10:00
16:00
17:00
18:00
19:00

Miercuri

10:00
16:00
17:00
18:00
19:00

Sâmbătă

10:00
16:00
17:00
18:00
19:00
schedule bg image

Profesorii Novakid

Josse
Josse Marea Britanie

Experiență: 15 ani

Roxana
Roxana Africa de Sud

Experiență: 10 ani

Brittani
Brittani SUA

Experiență: 10 ani

Daiana
Daiana Africa de Sud

Experiență: 3 ani

JP
JP Africa de Sud

Experiență: 3 ani

Casandra
Casandra Filipine

Experiență: 10 ani

Profesorii Novakid

2000
profesori
  • star imageVorbitori nativi și vorbitori fluenți cu experiență în predarea tinerilor cursanți
  • rocket imageParticipanți regulați ai programelor lunare de perfecționare.
  • folder imageTitulari de diplome internaționale si certificate de profesori de limba engleză TEFL, TESOL, TEYL, CELTA, DELTA, TKT.
  • spyglass imagePasionați de meseria pe care o practică, ei sunt profesioniștii care vor deschide celor mici poarta către lumea fascinantă a limbii engleze.
Vezi toți profesorii

Opiniile parintilor nostri

AlejTamaraandra
AlejTamaraandra
vârsta 7 ani

Exersează, exersează!!! Numai așa poți învăța rapid și eficient o limbă străină. De asemenea, este de preferat ca profesorul copilului dvs să nu cunoască nici un cuvant în limba română. Pentru noi acest lucru a funcționat de minune! Fiecare minut din lecția cu profesorul Novakid este folosit la maxim!.

Exersează, exersează!!! Numai așa poți învăța rapid și eficient o limbă străină. De asemenea, este de prefe...

Wiktoria
Wiktoria
vârsta 7 ani

Studierea limbii engleze este extrem de importantă pentru noi. Una dintre cele mai eficiente metode de învățare a unei limbi straine, este școala online Novakid. ✅ Lecțiile sunt predate numai de profesori nativi de limba engleză, ceea ce face ca procesul de învățare să fie mai rapid și mai eficient. ✅ Lecțiile pot fi selectate individual în funcție de programul personal și durează 25 de minute. ✅

Studierea limbii engleze este extrem de importantă pentru noi. Una dintre cele mai eficiente metode de învă...

WikAdatoria
WikAdatoria
vârsta 9 ani

Sinceră să fiu, înainte ca fetița mea să împlinească 9 ani, nu am fost foarte interesată ca ea să studieze limba engleză deoarece am observat că nu se adaptează prea ușor lucrurilor noi. Am ajuns să apelez la Novakid printr-o recomandare făcută de o prietenă. Am făcut lecția gratuită, iar Ada a fost încantată!

Sinceră să fiu, înainte ca fetița mea să împlinească 9 ani, nu am fost foarte interesată ca ea să studieze...

Aise
Aise
vârsta 12 ani

În vacanțele dintre semestre Aise se joacă, se plimbă și se odihnește, uitând complet de școală. Singura excepție o constituie lecțiile de limba engleză pe care nu le ratează niciodată și pe care chiar le așteaptă cu nerăbdare. Oriunde am fi, lecțiile de engleză sunt la îndemână atâta timp cât avem conexiune la internet. Mulțumim Novakid!

În vacanțele dintre semestre Aise se joacă, se plimbă și se odihnește, uitând complet de școală. Singura ex...

Martina
Martina
vârsta 4 ani

✔️Lecțiile Novakid sunt bazate pe un plan special structurat pentru vârsta copiilor și pentru studiul online.
✔️Jocul este metoda principală prin care se studiază, deci înțelegerea, interesul și divertismentul sunt asigurate. Iar pentru un copil de 4 ani, toate sunt extrem de importante, fiindcă ei nu au încă răbdare.

✔️Lecțiile Novakid sunt bazate pe un plan special structurat pentru vârsta copiilor și pentru studiul onlin...

Cookie-urile ne ajută să facem Novakid mai bun pentru dvs.

Cookie-urile sunt ca cireașa de pe tort: fac întreaga experiență și mai bună.

Scopul nostru este de a face din Novakid cea mai bună platformă online pentru învățarea limbii engleze. Așa că, pe măsură ce utilizați site-ul nostru, mergeți mai departe și bucurați-vă de cookie-uri - sunt bune pentru dvs.! Vă puteți personaliza opțiunile făcând clic pe „Setări cookie”.

Cookie-urile ne ajută să facem Novakid mai bun pentru dvs.

Cookie-urile sunt ca cireașa de pe tort: fac întreaga experiență și mai bună. Scopul nostru este de a face din Novakid cea mai bună platformă online pentru învățarea limbii engleze. Așa că, pe măsură ce utilizați site-ul nostru, mergeți mai departe și bucurați-vă de cookie-uri - sunt bune pentru dvs.!

Iată câteva exemple de cookie-uri pe care le folosim:
  • Reclame: Pentru a vă afișa reclame relevante de la parteneri în funcție de activitatea dvs. pe site-ul nostru.
  • Statistici: Pentru a înțelege utilizarea site-ului web pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului.
  • Personalizare: pentru a adapta conținutul și ofertele la interacțiunile anterioare ale site-ului.

Vă puteți personaliza opțiunile făcând clic pe „Setări cookie”.

Gestionați cookie-urile

Găsiți mai multe informații despre ce sunt cookie-urile și cum lucrăm cu acestea în Politica privind cookie-urile și Politica de confidențialitate

Strict necesar

Întotdeauna activ
Aceste cookie-uri sunt esențiale pentru ca site-ul nostru web să funcționeze corect și nu pot fi dezactivate. Ele ne ajută să ne asigurăm că site-ul nostru este securizat și că puteți folosi toate funcțiile acestuia.

Reclame

Aceste cookie-uri ne ajută să vă arătăm reclame relevante de la partenerii noștri de încredere, pe baza utilizării anterioare a site-ului nostru.

Statistici

Aceste cookie-uri ne ajută să înțelegem cum folosesc oamenii site-ul nostru web. Aceste informații permit echipei noastre să ne îmbunătățească site-ul web și să îl facă mai ușor de utilizat.

Personalizare

Aceste cookie-uri ne ajută să arătăm conținut care vă este potrivit, inclusiv oferte, pe baza utilizării anterioare a site-ului nostru.