Lumea într-o singură sală de clasă

Lecții de engleză de grup online pentru copii cu vârste cuprinse între 7-12 ani

35 RON
pentru o lecție de 45 de minute
Tablet with video previewBritish flag

Program de lecții în grup

Programul nostru dinamic și plăcut de lecții de grup este actualizat în fiecare lună. Iată un exemplu al unuia dintre programele lunare concepute pentru a îmbunătăți nivelul de cunoaștere a limbii engleze al copilului dvs.

 • Italia - Mamma Mia

  Iată-ne! Plecăm în Italia pentru un tur de vizitare a capitalei sale! În această lecție, veți descoperi unele dintre cele mai reprezentative atracții ale acestei frumoase țări. Pe parcurs, veți exersa folosirea limbajului funcțional pentru a vă pregăti, pentru a folosi aparate și pentru a vă deplasa într-o clădire cu două etaje. Veți învăța cum să vă descrieți preferințele și impresiile în timp ce lucrați în mod colaborativ, creativ și comunicativ cu colegii de clasă!

 • Grecia - Minuni antice

  Este timpul să ne distrăm cu steaguri! Veți reuși să identificați steagul corect al țării pe care o vizităm? Și câte dintre ele veți reuși să colecționați? Și ce obiective turistice, antice și moderne, veți putea experimenta pe parcurs? Alăturați-vă nouă pentru o călătorie plină de distracție printr-o țară cu o istorie fascinantă, locuri uimitoare, plaje frumoase și mâncare delicioasă. Veți învăța să vorbiți despre motivul pentru care vreți să faceți ceva folosind cuvântul „because” și veți exersa să vorbiți despre cât costă lucrurile. Ce mai așteptați? Veniți alături de noi pentru o călătorie de neuitat!

 • Canada - Pasiunea arțarului

  Ce este mic și blănos, cu o coadă plată și dinți mari și puternici? Este un castor! Veniți să vizitați țara al cărei simbol național este castorul. Aflați ce bunătăți gustoase le place oamenilor să mănânce acolo și apoi preparați-le și voi! De asemenea, veți afla mai multe despre peisajul acestei țări, despre limbile sale și despre unele dintre clădirile sale emblematice. În timp ce călătoriți prin acest teritoriu imens, vă veți exersa vorbind despre dorințele dumneavoastră folosind „I would like...” și „I would love”. Ne-ar plăcea să vă vedem acolo!

 • Gadgeturi din belșug

  Apel către toți iubitorii de gadgeturi! Vă plac gadgeturile? Vă place tehnologia? Dacă da, atunci această lecție este pentru voi! Vom învăța totul despre gadgeturi și la ce sunt folosite. Vom învăța vocabular nou, vom exersa gramatica pentru a spune la ce folosești anumite lucruri și vom exersa chiar și acordul și dezacordul. De asemenea, vom vorbi despre hobby-uri și despre cum pot fi folosite gadgeturile pentru a le susține. De exemplu, dacă vă place să ascultați muzică, vom vorbi despre cum puteți folosi diferite tipuri de gadgeturi atunci când ascultați muzică și cum să o împărtășiți cu ceilalți. Așadar, fie că sunteți un novice în materie de gadgeturi sau un profesionist experimentat, această lecție este pentru dumneavoastră! Alăturați-vă nouă astăzi pentru a vorbi despre gadgeturi din belșug!

 • Sporturi de curse

  Sunteți gata de cursă? Pregătiți-vă pentru cea mai bună lecție despre sporturile de curse! De la jargonul de mare viteză în Vocabularul de viteză până la stăpânirea clasamentelor cu Gramatica rapidă, vă vom alimenta abilitățile. Țineți-vă bine pentru Cursa de lectură în timp ce vă cufundați în povești palpitante. Exprimați-vă părerea în Pista de vorbire, apoi luați steagul în carouri în Turul final - momentul vostru de a străluci. Fie că sunteți nou sau experimentat, alăturați-vă astăzi cursei de limbi străine și faceți zoom spre succes!

 • Grecia - Minuni antice

  Este timpul să ne distrăm cu steaguri! Veți reuși să identificați steagul corect al țării pe care o vizităm? Și câte dintre ele veți reuși să colecționați? Și ce obiective turistice, antice și moderne, veți putea experimenta pe parcurs? Alăturați-vă nouă pentru o călătorie plină de distracție printr-o țară cu o istorie fascinantă, locuri uimitoare, plaje frumoase și mâncare delicioasă. Veți învăța să vorbiți despre motivul pentru care vreți să faceți ceva folosind cuvântul „because” și veți exersa să vorbiți despre cât costă lucrurile. Ce mai așteptați? Veniți alături de noi pentru o călătorie de neuitat!

 • Regatul Unit - Ajutați-l pe Milo!

  Uh oh! Am găsit un cățeluș drăguț pe nume Milo, dar este complet pierdut! Vreți să faceți echipă cu noi și să-l ajutați pe Milo să găsească drumul înapoi acasă? În această lecție, veți aborda o serie de misiuni pentru a afla unde locuiește Milo. S-ar putea să fiți surprinși de răspuns! Pe parcurs, veți învăța să descrieți ceea ce vedeți folosind „There are” cu ajutorul cuantificatorilor. Și dacă vă veți descurca foarte bine, s-ar putea chiar să primiți un deliciu gustos la sfârșitul lecției!

 • Tehnologie creativă

  Atenție, tineri inovatori! Pătrundeți în lumea minunilor tehnologice în această lecție despre tehnologia creativă. În această lecție, veți dezlănțui puterea gadgeturilor tehnologice creative, cum ar fi camerele digitale, imprimantele 3D și pixurile 3D magice! Veți învăța cum să vă exprimați opiniile folosind „like”, „love” și „hate” și cum să vă împărtășiți pasiunile cu lumea folosind infinitive de scop precum „want to”. Așadar, pregătiți-vă pentru un carusel de emoție tehnologică și deveniți următorul prodigiu al tehnologiei - tărâmul digital vă așteaptă atingerea genială!

 • Misterul fotbalului pierdut

  Sunteți gata să jucați fotbal? Este atât de distractiv să joci jocuri cu mingea, și de aceea au fost populare de secole! În lecția de astăzi, veți descoperi mai multe despre jocurile cu mingea care se jucau în civilizațiile antice și veți vedea cum se compară cu cele pe care le jucăm astăzi. Și credeți că este important să jucăm după reguli? Aflați cum să descrieți regulile unui joc folosind verbe modale precum must, mustn't, can și can't. Fiți creativi și ascuțiți-vă inteligența în timp ce ajutați la rezolvarea misterului unei mingi pierdute și chiar proiectați propriul joc cu mingea. Veniți alături de noi, fotbaliștilor, e timpul să dăm drumul la minge!

Înscrieți-vă copilul la lecțiile noastre distractive de limba engleză pentru a-și îmbunătăți abilitățile lingvistice.

ÎNCERCAȚI GRATUIT ACUM
 • Construiți o rețea internațională
 • 70,000 de copii
 • Copii din 50 de țări
 • Explorați diferite culturi
 • Lecții de engleză în grup
 • Vorbiți fluent limba engleză
 • Înțelegeți multe accente
Încercați gratuit

Lecțiile noastre de grup sunt perfecte pentru copiii care

 • Au 7 ani sau mai mult
 • Înțelegerea limbii engleze de bază pentru interacțiune
 • Poate citi fraze și propoziții simple
 • Îi place să discute și să asculte alți copii
 • Dinamica grupurilor mici

  Lecțiile noastre de grup sunt concepute pentru până la șase copii din diferite țări. Acest lucru favorizează un mediu de învățare îmbogățit și solidar. Copilul dvs. își va face prieteni din întreaga lume în timp ce învață limba engleză împreună cu ei.

 • Abilități de comunicare
  îmbunătățite

  Faptul de a avea prieteni din medii lingvistice diferite îi încurajează pe copii să devină mai buni comunicatori. Aceștia învață să își adapteze stilul de comunicare pentru a fi înțeleși de alte persoane care pot vorbi limbi sau dialecte diferite.

 • Profesori nativi experți

  La Novakid, suntem mândri să avem profesori de engleză din Marea Britanie, SUA și Canada. Educatorii noștri experți sunt dedicați să cultive abilitățile lingvistice ale copilului dvs. cu lecții captivante și captivante.

 • Valoare reală pentru bani

  Pentru doar 35 RON pe lecție, copilul dvs. are acces la profesori nativi de limba engleză certificați din Marea Britanie, SUA și Canada. Grupul nostru restrâns de elevi se asigură că fiecare copil primește atenție individuală din partea profesorului, oferind o valoare excepțională pentru investiția dvs.

 • Înțelegerea diferitelor accente încă de la o vârstă fragedă

  Învățarea limbii engleze de la o vârstă fragedă într-un mediu internațional cu copii din diferite țări înseamnă că copilul dvs. se va obișnui cu diferite accente.

 • Comoditate la îndemână:

  Lecțiile noastre de engleză online de la domiciliu oferă o comoditate de neegalat. Cu o programare flexibilă și acces 24/7 la profesori și jocuri de învățare, puteți integra fără probleme învățarea limbilor străine în rutina zilnică a copilului dvs.

16

Oferiți copilului dvs. o lume de oportunități

Lecțiile de engleză Novakid oferă copiilor oportunitățile globale de care au nevoie pentru a reuși în lumea de astăzi. Cu abilități de limba engleză, copilul dvs. va putea realiza mai mult decât ați putea visa.

 • Comunicare globală

  Învățarea limbii engleze îi va permite copilului dvs. să comunice cu oameni din întreaga lume.

  Global communication
 • Studiind la universități de top din întreaga lume

  Engleza este limba principală de predare în numeroase școli și universități internaționale, oferindu-le studenților acces la o gamă incredibilă de resurse și oportunități educaționale.

  Studying
 • Călătoriile în țări noi și experimentarea unor culturi diferite

  Engleza acționează ca o lingua franca pentru călătorii, permițându-le copiilor să se descurce în străinătate.

  Travelling
 • Perspective mai bune de angajare

  Dobândirea unor abilități solide de vorbire a limbii engleze îi poate face pe copii mai competitivi pe piața forței de muncă atunci când vor crește.

  Job prospects
 • Prieteni și legături cu copii din întreaga lume

  Construirea unei rețele globale de prieteni poate aduce beneficii viitoare. Aceste prietenii timpurii pot deschide calea pentru conexiuni internaționale și oportunități în domeniul educației, al carierei și al împlinirii personale.

  Friends
 • Abilități cognitive îmbunătățite

  Învățarea și utilizarea unei a doua limbi străine poate stimula dezvoltarea cognitivă, ducând la îmbunătățirea abilităților de rezolvare a problemelor, a creativității și a capacității de multitasking.

  Cognitive skills
 • Cetățenie globală

  Prezentarea copiilor la prieteniile internaționale de la o vârstă fragedă poate promova un sentiment de cetățenie globală. Acest lucru îi poate încuraja să aibă un impact pozitiv asupra comunității globale și să lupte pentru o lume mai interconectată.

  Global citizenship
Încercați gratuit

Învățarea limbii engleze în grupuri internaționale online îi oferă copilului dvs. un cadou pentru toată viața. Cunoașterea limbii engleze îi va deschide uși și îi va ajuta să își îndeplinească visele.

Opiniile parintilor nostri

AlejTamaraandra
AlejTamaraandra
vârsta 7 ani

Exersează, exersează!!! Numai așa poți învăța rapid și eficient o limbă străină. De asemenea, este de preferat ca profesorul copilului dvs să nu cunoască nici un cuvant în limba română. Pentru noi acest lucru a funcționat de minune! Fiecare minut din lecția cu profesorul Novakid este folosit la maxim!.

Exersează, exersează!!! Numai așa poți învăța rapid și eficient o limbă străină. De asemenea, este de prefe...

Wiktoria
Wiktoria
vârsta 7 ani

Studierea limbii engleze este extrem de importantă pentru noi. Una dintre cele mai eficiente metode de învățare a unei limbi straine, este școala online Novakid. ✅ Lecțiile sunt predate numai de profesori nativi de limba engleză, ceea ce face ca procesul de învățare să fie mai rapid și mai eficient. ✅ Lecțiile pot fi selectate individual în funcție de programul personal și durează 25 de minute. ✅

Studierea limbii engleze este extrem de importantă pentru noi. Una dintre cele mai eficiente metode de învă...

WikAdatoria
WikAdatoria
vârsta 9 ani

Sinceră să fiu, înainte ca fetița mea să împlinească 9 ani, nu am fost foarte interesată ca ea să studieze limba engleză deoarece am observat că nu se adaptează prea ușor lucrurilor noi. Am ajuns să apelez la Novakid printr-o recomandare făcută de o prietenă. Am făcut lecția gratuită, iar Ada a fost încantată!

Sinceră să fiu, înainte ca fetița mea să împlinească 9 ani, nu am fost foarte interesată ca ea să studieze...

Aise
Aise
vârsta 12 ani

În vacanțele dintre semestre Aise se joacă, se plimbă și se odihnește, uitând complet de școală. Singura excepție o constituie lecțiile de limba engleză pe care nu le ratează niciodată și pe care chiar le așteaptă cu nerăbdare. Oriunde am fi, lecțiile de engleză sunt la îndemână atâta timp cât avem conexiune la internet. Mulțumim Novakid!

În vacanțele dintre semestre Aise se joacă, se plimbă și se odihnește, uitând complet de școală. Singura ex...

Martina
Martina
vârsta 4 ani

✔️Lecțiile Novakid sunt bazate pe un plan special structurat pentru vârsta copiilor și pentru studiul online.
✔️Jocul este metoda principală prin care se studiază, deci înțelegerea, interesul și divertismentul sunt asigurate. Iar pentru un copil de 4 ani, toate sunt extrem de importante, fiindcă ei nu au încă răbdare.

✔️Lecțiile Novakid sunt bazate pe un plan special structurat pentru vârsta copiilor și pentru studiul onlin...

Cookie-urile ne ajută să facem Novakid mai bun pentru dvs.

Cookie-urile sunt ca cireașa de pe tort: fac întreaga experiență și mai bună.

Scopul nostru este de a face din Novakid cea mai bună platformă online pentru învățarea limbii engleze. Așa că, pe măsură ce utilizați site-ul nostru, mergeți mai departe și bucurați-vă de cookie-uri - sunt bune pentru dvs.! Vă puteți personaliza opțiunile făcând clic pe „Setări cookie”.

Cookie-urile ne ajută să facem Novakid mai bun pentru dvs.

Cookie-urile sunt ca cireașa de pe tort: fac întreaga experiență și mai bună. Scopul nostru este de a face din Novakid cea mai bună platformă online pentru învățarea limbii engleze. Așa că, pe măsură ce utilizați site-ul nostru, mergeți mai departe și bucurați-vă de cookie-uri - sunt bune pentru dvs.!

Iată câteva exemple de cookie-uri pe care le folosim:
 • Reclame: Pentru a vă afișa reclame relevante de la parteneri în funcție de activitatea dvs. pe site-ul nostru.
 • Statistici: Pentru a înțelege utilizarea site-ului web pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului.
 • Personalizare: pentru a adapta conținutul și ofertele la interacțiunile anterioare ale site-ului.

Vă puteți personaliza opțiunile făcând clic pe „Setări cookie”.

Gestionați cookie-urile

Găsiți mai multe informații despre ce sunt cookie-urile și cum lucrăm cu acestea în Politica privind cookie-urile și Politica de confidențialitate

Strict necesar

Întotdeauna activ
Aceste cookie-uri sunt esențiale pentru ca site-ul nostru web să funcționeze corect și nu pot fi dezactivate. Ele ne ajută să ne asigurăm că site-ul nostru este securizat și că puteți folosi toate funcțiile acestuia.

Reclame

Aceste cookie-uri ne ajută să vă arătăm reclame relevante de la partenerii noștri de încredere, pe baza utilizării anterioare a site-ului nostru.

Statistici

Aceste cookie-uri ne ajută să înțelegem cum folosesc oamenii site-ul nostru web. Aceste informații permit echipei noastre să ne îmbunătățească site-ul web și să îl facă mai ușor de utilizat.

Personalizare

Aceste cookie-uri ne ajută să arătăm conținut care vă este potrivit, inclusiv oferte, pe baza utilizării anterioare a site-ului nostru.