Image of Kid
Cariere de succes
Profesori nativi
100% progres garantat
în limba engleză
Rezultate mai bune la școală

Sporiți engleza vorbită a copilului dvs. cu 100%

Încercați gratuit
Image of speaking practice in action

Lecții de engleză în grup

Înscrieți-vă copilul pentru lecții online de engleză în grup cu profesori nativi

TeacherÎnscrieți-vă copilul acum
1

Sporiți engleza vorbită a copilului dvs. cu 100%

Icon of slide 1
2

Exersarea pronunției cu profesori nativi de limba engleză

Icon of slide 2
3

Expunerea la diferite accente

Icon of slide 3
4

Încredere în limba engleză vorbită

Icon of slide 5
5

Vocabular extins

Icon of slide 5
15
Înscrieți-vă copilul acum

Profesorii noștri nativi de limba engleză vă vor ajuta copilul să devină fluent

Lecțiile de grup online sunt cheia către fluența în limba engleză

Lecțiile de grup Novakid sunt distractive și colaborative.

Copiii își pot exersa pronunția în mod corect cu un profesor nativ de limba engleză. Deoarece sunt doar 6 copii în grup și fiecare lecție durează 45 de minute, fiecare are șansa de a vorbi și de a interacționa cu colegii lor, discutând despre lucruri care îi interesează și jucându-se. Copiii își fac prieteni din toată lumea.

ÎNCERCAȚI GRATUIT
 • 6 studenți din diferite țări
 • 45 de minute de exersare a vorbirii
 • Doar 35 RON per lecție
 • Învățare bazată pe jocuri
 • Un profesor de limba engleză nativ certificat
 • Distracție și colaborare

Reperele programului

Programul nostru interesant și distractiv de lecții de grup este actualizat în fiecare lună. Vedeți exemplul aici. Alăturați-vă astăzi lecțiilor noastre de grup captivante și pline de distracție, pentru a îmbunătăți cunoștințele de limba engleză ale copilului dvs. Lecțiile de grup Novakid sunt distractive și eficiente. Formatul le permite copiilor să exerseze pronunția în mod corect cu un profesor nativ de limba engleză. Deoarece sunt doar 6 copii în grup și fiecare lecție durează 45 de minute, fiecare are șansa de a vorbi și de a interacționa cu ceilalți colegi, discutând despre lucruri care îi interesează și jucându-se. Copiii își fac prieteni din toată lumea în cadrul lecțiilor de grup Novakid.

 • Italia - Mamma Mia

  Iată-ne! Plecăm în Italia pentru un tur de vizitare a capitalei sale! În această lecție, veți descoperi unele dintre cele mai reprezentative atracții ale acestei frumoase țări. Pe parcurs, veți exersa folosirea limbajului funcțional pentru a vă pregăti, pentru a folosi aparate și pentru a vă deplasa într-o clădire cu două etaje. Veți învăța cum să vă descrieți preferințele și impresiile în timp ce lucrați în mod colaborativ, creativ și comunicativ cu colegii de clasă!

 • Grecia - Minuni antice

  Este timpul să ne distrăm cu steaguri! Veți reuși să identificați steagul corect al țării pe care o vizităm? Și câte dintre ele veți reuși să colecționați? Și ce obiective turistice, antice și moderne, veți putea experimenta pe parcurs? Alăturați-vă nouă pentru o călătorie plină de distracție printr-o țară cu o istorie fascinantă, locuri uimitoare, plaje frumoase și mâncare delicioasă. Veți învăța să vorbiți despre motivul pentru care vreți să faceți ceva folosind cuvântul „because” și veți exersa să vorbiți despre cât costă lucrurile. Ce mai așteptați? Veniți alături de noi pentru o călătorie de neuitat!

 • Grecia - Minuni antice

  Este timpul să ne distrăm cu steaguri! Veți reuși să identificați steagul corect al țării pe care o vizităm? Și câte dintre ele veți reuși să colecționați? Și ce obiective turistice, antice și moderne, veți putea experimenta pe parcurs? Alăturați-vă nouă pentru o călătorie plină de distracție printr-o țară cu o istorie fascinantă, locuri uimitoare, plaje frumoase și mâncare delicioasă. Veți învăța să vorbiți despre motivul pentru care vreți să faceți ceva folosind cuvântul „because” și veți exersa să vorbiți despre cât costă lucrurile. Ce mai așteptați? Veniți alături de noi pentru o călătorie de neuitat!

 • Regatul Unit - Ajutați-l pe Milo!

  Uh oh! Am găsit un cățeluș drăguț pe nume Milo, dar este complet pierdut! Vreți să faceți echipă cu noi și să-l ajutați pe Milo să găsească drumul înapoi acasă? În această lecție, veți aborda o serie de misiuni pentru a afla unde locuiește Milo. S-ar putea să fiți surprinși de răspuns! Pe parcurs, veți învăța să descrieți ceea ce vedeți folosind „There are” cu ajutorul cuantificatorilor. Și dacă vă veți descurca foarte bine, s-ar putea chiar să primiți un deliciu gustos la sfârșitul lecției!

 • Canada - Pasiunea arțarului

  Ce este mic și blănos, cu o coadă plată și dinți mari și puternici? Este un castor! Veniți să vizitați țara al cărei simbol național este castorul. Aflați ce bunătăți gustoase le place oamenilor să mănânce acolo și apoi preparați-le și voi! De asemenea, veți afla mai multe despre peisajul acestei țări, despre limbile sale și despre unele dintre clădirile sale emblematice. În timp ce călătoriți prin acest teritoriu imens, vă veți exersa vorbind despre dorințele dumneavoastră folosind „I would like...” și „I would love”. Ne-ar plăcea să vă vedem acolo!

 • Tehnologie creativă

  Atenție, tineri inovatori! Pătrundeți în lumea minunilor tehnologice în această lecție despre tehnologia creativă. În această lecție, veți dezlănțui puterea gadgeturilor tehnologice creative, cum ar fi camerele digitale, imprimantele 3D și pixurile 3D magice! Veți învăța cum să vă exprimați opiniile folosind „like”, „love” și „hate” și cum să vă împărtășiți pasiunile cu lumea folosind infinitive de scop precum „want to”. Așadar, pregătiți-vă pentru un carusel de emoție tehnologică și deveniți următorul prodigiu al tehnologiei - tărâmul digital vă așteaptă atingerea genială!

 • Gadgeturi din belșug

  Apel către toți iubitorii de gadgeturi! Vă plac gadgeturile? Vă place tehnologia? Dacă da, atunci această lecție este pentru voi! Vom învăța totul despre gadgeturi și la ce sunt folosite. Vom învăța vocabular nou, vom exersa gramatica pentru a spune la ce folosești anumite lucruri și vom exersa chiar și acordul și dezacordul. De asemenea, vom vorbi despre hobby-uri și despre cum pot fi folosite gadgeturile pentru a le susține. De exemplu, dacă vă place să ascultați muzică, vom vorbi despre cum puteți folosi diferite tipuri de gadgeturi atunci când ascultați muzică și cum să o împărtășiți cu ceilalți. Așadar, fie că sunteți un novice în materie de gadgeturi sau un profesionist experimentat, această lecție este pentru dumneavoastră! Alăturați-vă nouă astăzi pentru a vorbi despre gadgeturi din belșug!

 • Misterul fotbalului pierdut

  Sunteți gata să jucați fotbal? Este atât de distractiv să joci jocuri cu mingea, și de aceea au fost populare de secole! În lecția de astăzi, veți descoperi mai multe despre jocurile cu mingea care se jucau în civilizațiile antice și veți vedea cum se compară cu cele pe care le jucăm astăzi. Și credeți că este important să jucăm după reguli? Aflați cum să descrieți regulile unui joc folosind verbe modale precum must, mustn't, can și can't. Fiți creativi și ascuțiți-vă inteligența în timp ce ajutați la rezolvarea misterului unei mingi pierdute și chiar proiectați propriul joc cu mingea. Veniți alături de noi, fotbaliștilor, e timpul să dăm drumul la minge!

 • Sporturi de curse

  Sunteți gata de cursă? Pregătiți-vă pentru cea mai bună lecție despre sporturile de curse! De la jargonul de mare viteză în Vocabularul de viteză până la stăpânirea clasamentelor cu Gramatica rapidă, vă vom alimenta abilitățile. Țineți-vă bine pentru Cursa de lectură în timp ce vă cufundați în povești palpitante. Exprimați-vă părerea în Pista de vorbire, apoi luați steagul în carouri în Turul final - momentul vostru de a străluci. Fie că sunteți nou sau experimentat, alăturați-vă astăzi cursei de limbi străine și faceți zoom spre succes!

Beneficiile învățării în grup

Image of methodology 1

Interacțiunea între colegi

În cadrul lecțiilor de grup, copiii pot interacționa cu alte persoane care învață limba engleză. Acest lucru îi ajută să se simtă mai confortabil să vorbească în limba engleză, deoarece pot relaționa cu colegii lor de clasă.

Image of methodology 2

Exersare

Lecțiile de grup le permit copiilor să exerseze vorbirea limbii engleze într-un mediu propice. Aceștia se pot angaja în conversații, pot lua parte la activități de grup și pot lucra împreună la proiecte care îi ajută să își îmbunătățească abilitățile de vorbire.

Image of methodology 3

Un mediu de învățare confortabil

Într-un cadru de grup, copiii sunt mai dispuși să se expună și să facă greșeli, deoarece colegii lor de clasă se află în aceeași situație. Acest lucru poate contribui la reducerea timidității lor atunci când vorbesc în limba engleză, sporindu-le încrederea.

Image of methodology 4

Sprijin între colegi

Copiii se încurajează și se sprijină reciproc în cadrul grupurilor. Feedback-ul pozitiv și întărirea din partea colegilor îi motivează să își îmbunătățească engleza și să devină mai încrezători.

Image of methodology 5

Experiențe diferite

Într-un cadru internațional, copiii sunt expuși la o gamă largă de accente. Acest lucru îi ajută să se adapteze la diferite contexte vorbitoare de limba engleză și să devină mai încrezători în capacitatea lor de a înțelege și de a comunica cu persoane din diferite medii.

Image of methodology 6

Învățare structurată

Lecțiile de grup urmează o programă structurată, concepută pentru a dezvolta treptat competențele lingvistice. Această abordare îi ajută pe copii să construiască o bază solidă în limba engleză, ceea ce duce la creșterea încrederii pe măsură ce avansează în cadrul cursului.

Image of methodology 7

Feedback-ul profesorului

În cadrul lecțiilor de grup, profesorii pot oferi feedback și îndrumare pentru a-i ajuta pe copii să își îmbunătățească pronunția, gramatica și vocabularul. Feedback-ul constructiv îi ajută pe elevi să se simtă mai încrezători.

Image of methodology 8

Conștientizare culturală

Cadrele internaționale favorizează adesea conștientizarea și sensibilizarea culturală. Pe măsură ce copiii învață despre diferite culturi și limbi, devin mai deschiși și mai încrezători în capacitatea lor de a comunica și de a relaționa cu persoane din medii diferite.

Image of methodology 9

Comunicarea în viața reală

Lecțiile de grup includ adesea scenarii de comunicare din viața reală, cum ar fi jocuri de rol și discuții, care îi ajută pe copii să își pună în aplicare cunoștințele de limba engleză în situații practice. Această experiență practică le poate spori semnificativ încrederea în limba engleză vorbită.

19

De ce lecții de grup Novakid?

 • Group lessons icon

  Lecțiile de grup îi expun pe copii la diferite accente și culturi.

 • Online lessons icon

  Lecțiile online economisesc timp și sunt eficiente.

 • Online group lessons icon

  Lecțiile de grup online sunt cheia către fluența în limba engleză

Încercați lecția noastră de probă astăzi!

De ce are nevoie copilul dvs. să exerseze vorbirea limbii engleze?

Cookie-urile ne ajută să facem Novakid mai bun pentru dvs.

Cookie-urile sunt ca cireașa de pe tort: fac întreaga experiență și mai bună.

Scopul nostru este de a face din Novakid cea mai bună platformă online pentru învățarea limbii engleze. Așa că, pe măsură ce utilizați site-ul nostru, mergeți mai departe și bucurați-vă de cookie-uri - sunt bune pentru dvs.! Vă puteți personaliza opțiunile făcând clic pe „Setări cookie”.

Cookie-urile ne ajută să facem Novakid mai bun pentru dvs.

Cookie-urile sunt ca cireașa de pe tort: fac întreaga experiență și mai bună. Scopul nostru este de a face din Novakid cea mai bună platformă online pentru învățarea limbii engleze. Așa că, pe măsură ce utilizați site-ul nostru, mergeți mai departe și bucurați-vă de cookie-uri - sunt bune pentru dvs.!

Iată câteva exemple de cookie-uri pe care le folosim:
 • Reclame: Pentru a vă afișa reclame relevante de la parteneri în funcție de activitatea dvs. pe site-ul nostru.
 • Statistici: Pentru a înțelege utilizarea site-ului web pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului.
 • Personalizare: pentru a adapta conținutul și ofertele la interacțiunile anterioare ale site-ului.

Vă puteți personaliza opțiunile făcând clic pe „Setări cookie”.

Gestionați cookie-urile

Găsiți mai multe informații despre ce sunt cookie-urile și cum lucrăm cu acestea în Politica privind cookie-urile și Politica de confidențialitate

Strict necesar

Întotdeauna activ
Aceste cookie-uri sunt esențiale pentru ca site-ul nostru web să funcționeze corect și nu pot fi dezactivate. Ele ne ajută să ne asigurăm că site-ul nostru este securizat și că puteți folosi toate funcțiile acestuia.

Reclame

Aceste cookie-uri ne ajută să vă arătăm reclame relevante de la partenerii noștri de încredere, pe baza utilizării anterioare a site-ului nostru.

Statistici

Aceste cookie-uri ne ajută să înțelegem cum folosesc oamenii site-ul nostru web. Aceste informații permit echipei noastre să ne îmbunătățească site-ul web și să îl facă mai ușor de utilizat.

Personalizare

Aceste cookie-uri ne ajută să arătăm conținut care vă este potrivit, inclusiv oferte, pe baza utilizării anterioare a site-ului nostru.