Limba engleză pentru copii începători

Atunci câns învățăm limba noastră maternă, mai întâi ascultăm și începem să vorbim, apoi învățăm literele și începem să citim și să scriem. Acest mod de învățare este modul în care ar trebui să fie organizate lecțiile de limba engleză pentru începători.

Citiți mai multe
main image

O frază?...
De ce o frază?
Dar despre cuvinte?

Unui elev începător trebuie să i se prezinte toate intențiile de vorbire sub formă de expresii. Bineînțeles, la început, acestea vor fi cele mai simple și mai ușor de reținut.

Vor exista, de asemenea, cuvinte individuale. Dar aceste cuvinte nu sunt introduse separat. În schimb, ele sunt prezentate ca opțiuni care vă vor permite să folosiți expresia dată pentru a transmite nuanțe de sens.

Prima lecție

Iată ce se întâmplă ca urmare a unei prime lecții bine organizate cu un copil care abia începe să învețe o limbă:

  • Sunt dezvoltate abilitățile auditive și de pronunție.
  • Sunt reținute fraze de comunicare socială și de zi cu zi, iar copiii le folosesc în vorbire în mod automat.
  • Bariera psihologică este îndepărtată, engleza nu evocă nicio frică.
small image
main image

Cum organizați o introducere corectă?

  • Creați o atmosferă de încredere și cuceriți copilul prin expresii faciale prietenoase și conversații calde.
  • Folosiți o jucărie ca intermediar între profesor și copil pentru a vă ajuta să stârniți interesul elevului începător. Profesorii îi folosesc în joc, implicând copilul în procesul de învățare.
  • Creați condiții care să simuleze imersiunea completă în mediul lingvistic, ajutându-l pe elev să își dezvolte capacitatea de a percepe vorbirea în limba engleză.
  • Învățați engleza prin comunicare. În cadrul lecțiilor, conversația dintre profesor și elev este crucială.
  • Încurajați elevii să ia parte la dialog încă de la primele lecții. Ascultați și repetați de mai multe ori, astfel încât o frază simplă să fie reținută cu fermitate, iar în timp, dacă este necesar, un copil și-o va aminti.
main image
main image

Ce se întâmplă cu gramatica?

Gramatica este esențială încă de la început. Construirea unei baze gramaticale solide este un lucru pe care un profesor care lucrează cu începători ar trebui să se concentreze după ce a creat o atmosferă de încredere și a stabilit un contact de vorbire.

Structurile gramaticale sunt introduse sub formă de scheme de sprijin, cu o largă utilizare a elementelor vizuale. Structurile gramaticale se consolidează întotdeauna prin joc.

De ce joacă?

Cursurile de limba engleză pentru începători bazate pe jocuri stârnesc întotdeauna interesul și dorința reală a copiilor de a învăța. Nu este surprinzător faptul că această abordare le permite elevilor să obțină rezultate bune mai repede. Dacă vrei ca copilul tău, care abia începe să învețe engleza de la zero, să aibă un start minunat și vrei ca lecțiile să îl inspire, Școala de Engleză Online Novakid oferă lecții video în limba engleză. Acestea sunt predate de profesori special pregătiți pentru a lucra cu copiii. Aceștia știu cum să îl facă pe copilul dumneavoastră să vorbească limba engleză încă de la prima lecție. Nu vă vine să credeți? Atunci faceți o lecție de probă gratuită!