Scrolltop arrow icon
Left arrow icon Categorie
Close icon
Noutăți
Învățarea limbii engleze
Novakid pentru părinți
RO
RO flag icon
Mobile close icon
CTA background
Programați cele mai bune lecții de engleză pentru copilul dvs
TESTEAZĂ GRATUIT
Acțiune
LinkedIn share icon
Mesaje de „La mulți ani” și urări de zi de naștere în engleză pentru copii 
Vocabular
Star icon
31.01.2024
Time icon 7 min
Comment icon 0 comentarii

Mesaje de „La mulți ani” și urări de zi de naștere în engleză pentru copii 

Cuprins

A transmite un mesaj de „La mulți ani” este mai mult decât o simplă felicitare; este un mod de a-ți împărtăși bucuria și a exprima afecțiunea față de cei din jur. Fie că este vorba de o urare simplă sau un mesaj elaborat, cuvintele pot aduce un zâmbet larg pe chipul micuților din viața ta. 

Dacă ai nevoie de inspirație însă, ți-am pregătit o întreagă colecție de mesaje de „La mulți ani” în engleză frumoase și scurte și felicitări de zi de naștere, perfecte pentru a lumina ziua oricărui copil. 

Ca să poți alege mai bine ce îți trebuie, am împărțit urările de zi de naștere pe categorii de vârstă.  

Dar înainte de toate, dacă vrei ca tu și copilul tău să faceți urări de „La mulți ani!” în engleză corecte, trebuie să faci distincția între anuminte situații. Acest lucru se poate învăța și în primele zile de lecții de engleză pentru copii

Happy birthday! (La mulți ani de ziua de naștere) – așa cum se și vede din traducere se folosește doar atunci când faci o urare de zi de naștere. Niciodată în cazul aniversărilor sau de Anul Nou. „La mulți ani” este o urare flexibilă în limba română, dar nu și în engleză. 

Happy anniversary! (La mulți ani cu ocazia aniversării) – este o urare care se folosește atunci când sărbătorim aniversări (căsătorie, muncă, etc).

Happy New Year! (Un An Nou fericit) – este urarea care se folosește de Anul Nou și doar ea. 

Mesaje frumoase de „La mulți ani” în engleză, pentru copii, în funcție de vârstă

10 urări de „La mulți ani!” în engleză pentru copii de 4-6 ani

La această vârstă, copiii sunt fascinați de lumea magică și colorată din jurul lor. Mesajele de „La mulți ani” trebuie să fie simple, vesele și pline de culoare, la fel ca lumea lor.

  1. „Happy Birthday to you, little star! May your day be as sweet as you are!” (La Mulți Ani, micuța stea! Fie ca ziua ta să fie la fel de dulce ca tine!)
  2. „Hooray, it’s your special day! Wishing you loads of fun and joy!” (Ura, e ziua ta specială! Îți doresc multă distracție și bucurie!)
  3. „Happy Birthday, little explorer! May your day be filled with wonderful discoveries!” (La Mulți Ani, mic explorator! Fie ca ziua ta să fie plină de descoperiri minunate!)
  4. „Wishing you a magical birthday full of joy and fun, little princess/prince!” (Îți doresc o zi de naștere magică, plină de bucurie și distracție, micuță prințesă/prinț!)
  5. „May your birthday be as bright and cheerful as your smile!” (Fie ca ziua ta de naștere să fie la fel de strălucitoare și veselă ca zâmbetul tău!)
  6. „Happy Birthday to the coolest kid in the galaxy! Have a blast!” (La Mulți Ani celui mai tare copil din galaxie! Să te distrezi de minune!)
  7. „On your special day, may you be surrounded by happiness and laughter!” (În ziua ta specială, să fii înconjurat de fericire și râsete!)
  8. „Wishing a super duper happy birthday to a super duper kid!” (Un super duper La Mulți Ani unui copil super duper!)
  9. „Happy Birthday! May your day be as sweet as cupcakes and as colorful as rainbows!” (La Mulți Ani! Fie ca ziua ta să fie la fel de dulce ca briosele și la fel de colorată precum curcubeiele!)
  10. „Sending you big hugs and tons of wishes for a fantastic birthday!” (Îți trimit o grămadă de îmbrățișări și urări pentru o zi de naștere fantastică!)
Ești părinte și vrei să împărtășești experiența ta?
Contactează-ne pentru a-ți spune povestea.

10 urări de „La mulți ani!” în engleză pentru copii de 6-8 ani

Copiii de această vârstă încep să-și formeze propriile interese și adoră eroii. Mesajele de „La mulți ani” care evocă aventura și entuziasmul sunt ideale pentru ei. Iar dacă cei mici au început engleza pentru copii începători, cu atât vor fi mai fericiți să primească urări de „La mulți ani!” în engleză

  1. „Wishing a very Happy Birthday to a super cool kid. Enjoy your day!” (Un La Mulți Ani foarte fericit unui copil super cool. Bucură-te de ziua ta!)
  2. „On your birthday, may you have as much fun as a superhero on a mission!” (De ziua ta, să te distrezi la fel de mult ca un supererou în misiune!)
  3. „Happy Birthday to the future superhero! May your day be filled with epic adventures!” (La Mulți Ani viitorului supererou! Fie ca ziua ta să fie plină de aventuri epice!)
  4. „Wishing you a birthday as fun and awesome as you are!” (Îți doresc o zi de naștere la fel de distractivă și grozavă ca tine!)
  5. „On your birthday, may you have as much joy as a treasure hunter finding gold!” (De ziua ta, să ai atâta bucurie cât are un vânător de comori când găsește aur!)
  6. „Happy Birthday! Here’s to a day filled with laughter, games, and lots of fun!” (La Mulți Ani! Să ai o zi plină de râsete, jocuri și multă distracție!)
  7. „May your birthday be as adventurous as a journey to the moon!” (Fie ca ziua ta de naștere să fie la fel de aventuroasă ca o călătorie spre lună!)
  8. „Happy Birthday! Wishing you a day as special and wonderful as you are!” (La Mulți Ani! Îți doresc o zi la fel de specială și minunată ca tine!)
  9. „May your birthday be filled with your favorite things and lots of love!” (Fie ca ziua ta de naștere să fie plină cu lucrurile tale preferate și multă dragoste!)
  10. „Happy Birthday! Let’s celebrate with lots of fun, laughter, and cake!” (La Mulți Ani! Să sărbătorim cu multă distracție, râsete și tort!)

10 urări de „La mulți ani!” în engleză pentru copii de 8-10 ani

La această vârstă, copiii sunt plini de curiozitate și pasionați de povești. Mesajele de „La mulți ani” care stimulează imaginația și curiozitatea sunt ideale pentru ei.

  1. „Happy Birthday! May your day be filled with adventures and fun just like in your favorite stories!” (La Mulți Ani! Fie ca ziua ta să fie plină de aventuri și distracție, exact ca în poveștile tale preferate!)
  2. „Cheers to you on your birthday! May you have a fantastic day filled with everything you love!” (Noroc pentru tine de ziua ta! Să ai o zi fantastică plină cu tot ce îți place!)
  3. „Happy Birthday to the coolest adventurer! May your day be as exciting as a space mission!” (La Mulți Ani celui mai tare aventurier! Fie ca ziua ta să fie la fel de palpitantă ca o misiune spațială!)
  4. „Wishing you a birthday filled with epic stories and great adventures!” (Îți doresc o zi de naștere plină de povești epice și mari aventuri!)
  5. „May your birthday be as bright and shining as the stars in the sky!” (Fie ca ziua ta de naștere să fie la fel de strălucitoare ca stelele pe cer!)
  6. „Happy Birthday! Today, you’re the captain of your own adventure ship!” (La Mulți Ani! Astăzi, ești căpitanul propriei tale nave de aventură!)
  7. „Wishing you a birthday as fun and amazing as a day at the amusement park!” (Îți doresc o zi de naștere la fel de distractivă și uimitoare ca o zi în parc de distracții!)
  8. „On your special day, may all your birthday wishes come true!” (De ziua ta specială, să ți se îndeplinească toate dorințele!)
  9. „Happy Birthday! Hope your day is full of fun, games, and laughter!” (La Mulți Ani! Sper ca ziua ta să fie plină de distracție, jocuri și râsete!)
  10. „May your birthday be as fantastic and wonderful as your dreams!” (Fie ca ziua ta de naștere să fie la fel de fantastică și minunată ca visele tale!)

10 urări de „La mulți ani!” în engleză pentru copii de 10-12 ani

Acești copii sunt în pragul adolescenței și încep să aprecieze mesajele de „La mulți ani” care recunosc unicitatea și individualitatea lor.

  1. „Happy Birthday! Here’s to a day as amazing and unique as you are!” (La Mulți Ani! Să ai o zi la fel de uimitoare și unică precum ești tu!)
  2. „Celebrating you today! Wishing you a birthday full of joy, laughter, and unforgettable moments!” (Te sărbătorim astăzi! Îți doresc o zi de naștere plină de bucurie, râsete și momente de neuitat!)
  3. „Happy Birthday! Wishing you a day as unique and amazing as your ideas!” (La Mulți Ani! Îți doresc o zi la fel de unică și uimitoare ca ideile tale!)

4. „On your birthday, may you soar high with dreams and adventures!” (De ziua ta, să zbori înalt cu vise și aventuri!)

5. „Wishing you a birthday that’s as cool and awesome as you are!” (Îți doresc o zi de naștere la fel de cool și grozavă ca tine!)

6. „Happy Birthday! May your day be filled with fun, laughter, and great memories!” (La Mulți Ani! Fie ca ziua ta să fie plină de distracție, râsete și amintiri grozave!)

7. „Celebrating you today! Wishing you a birthday full of joy and awesome moments!” (Te sărbătorim astăzi! Îți doresc o zi de naștere plină de bucurie și momente grozave!)

8. „Happy Birthday! Here’s to a day as fantastic as your imagination!” (La Mulți Ani! Să ai o zi la fel de fantastică ca imaginația ta!)

9. „May your birthday be the beginning of a year filled with happy moments and shining dreams!” (Fie ca ziua ta de naștere să fie începutul unui an plin de momente fericite și vise strălucitoare!)

10. „Happy Birthday! Keep being the awesome and inspiring person you are!” (La Mulți Ani! Continuă să fii persoana grozavă și inspiratoare care ești!)

Fiecare aniversare este un moment special în viața unui copil. 

Alegând mesaje de „La Mulți Ani” în engleză potrivite vârstei și personalității lor, te asiguri că vei aduce un zâmbet larg micuțului și veți crea amintiri de neuitat, indiferent de nivelul său de engleză

Sperăm că aceste sugestii de urări de „La Mulți Ani” în engleză, împreună cu traducerile lor în română, te vor ajuta să faci ziua de naștere a copilului sau a celor dragi și mai specială. La Mulți Ani tuturor copiilor sărbătoriți!

Ce urare de zi de naștere îți place cel mai mult? Spune-ne în comentarii!

5/5

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să-ți placă
Alegeți o limbă
Down arrow icon
Russia Global English Czech Republic Italy Portugal Brazil Romania Japan South Korea Spain Chile Argentina Slovakia Turkey Poland Israel Greece Malaysia Indonesia Hungary France Germany Global العربية Norway India India-en Netherlands Sweden Denmark Finland
Cookie icon
Folosim cookie-uri pentru a vă face mai convenabil să utilizați site-ul nostru. În timp ce vă aflați pe site, sunteți de acord să salvați fișierele cookie în browser.