Novakid cheamă toți părinții să se alăture Clubului Părinților Activi
Uncategorized

Novakid Invită Părinții să se Alăture Clubului Global al Părinților Activi

Novakid cheamă toți părinții să se alăture comunității globale pentru a face o diferență în educație. În comunitatea globalizată a viitorului, Novakid se angajează să asigure succesul copiilor, la fel, ca toți părinții. Novakid a oferit deja la peste 500.000 de copii din aproape 50 de țări, posibilitatea de a-și dezvolta fluența în limba engleză, un instrument de comunicare vital pentru viitor. 

Încă de la înființarea companiei, în 2017, Novakid se concentrează pe dezvoltarea de programe de limba engleză de înaltă calitate, oferite de profesori profesioniști și cu experiență, folosind tehnologii moderne și o abordare bazată pe date.

Vă invităm să ne ajutați să facem o diferență în educație și să deveniți membrii Clubului Părinților Activi Novakid!

Cum să deveniți un membru al Clubului Părinților Activi

Tot ce trebuie să faceți este să vă înscrieți la Novakid pentru un abonament de 3 luni pentru lecții de limba engleză sau un abonament pe termen scurt, pentru trei luni consecutive. 

Toate familiile care s-au abonat la cursurile de limba engleză de la Novakid, pentru o perioadă de minim 3 luni, sunt eligibile pentru a participa la acest proiect.

Ce veți primi odată cu înscrierea în Clubul Părinților Activi

Pe lângă faptul că oferiți prietenilor și familiilor dvs. niște reduceri extraordinare, Novakid îi va recompensa economic pe toți părinții care doresc să facă parte din Clubul Părinților Activi. Veți fi plătit pentru eforturile pe care le depuneți pentru a extinde comunitatea Novakid și pentru a promova standardele înalte de predare a limbii engleze. Descoperiți toate beneficiile!

 1. Bonusuri de până la 60 RON pentru prieteni și familie.

Echipa noastră vă va oferi un link de recomandare pe care îl puteți împărtăși cu familia și prietenii. Novakid va oferi un bonus de până la 60 RON atunci când vor face prima lor achiziție.

 1. Recompense în bani reali pentru recomandări de până la $20

Novakid vă răsplătește atunci când invitați prietenii și familia! Ați putea câștiga până la $20 pentru fiecare recomandare care are ca rezultat o achiziție de lecții de limba engleză cu Novakid. 

 1. Acces gratuit la ghiduri și formare profesională privind marketingul în social media

Echipa de marketing Novakid vă va ajuta să promovați produsele și serviciile Novakid prin furnizarea de formațiuni și recomandări de marketing într-un newsletter lunar pentru membrii Clubului Părinților Activi. Veți învăța cum să creați reclame care să evidențieze beneficiile Novakid pe rețelele  sociale, permițându-vă să vă creșteți potențialul de câștig prin intermediul rețelelor dvs. 

Care sunt planurile de abonament în cadrul Clubului Părinților Activi?

Abonament Basic

 • Până la 50 de persoane recomandate, care cumpără orice abonament pentru lecții de engleză la Novakid
 • 60 RON bonus pentru recomandare
 • $10 pentru fiecare persoană invitată, care cumpără orice abonament de la Novakid

Abonament Gold 

 • De la 51 la 99 de persoane recomandate, care cumpără orice abonament pentru lecții de engleză la Novakid
 • 60 RON bonus pentru recomandare
 • $10 pentru fiecare persoană recomandată, care cumpără un abonament de 12 săptămâni și $15 pentru cei care achiziționează un abonament de 24 săptămâni.

Abonament Diamond 

 • Peste 100 de persoane recomandate, care cumpără orice abonament pentru lecții de engleză la Novakid
 • 60 RON bonus pentru recomandare
 • $15 pentru fiecare persoană recomandată, care cumpără un abonament de 12 săptămâni și $20 pentru cei care achiziționează un abonament de 24 săptămâni.

Alăturați-vă Clubului Părinților Activi și profitați de aceste oportunități exclusive pentru părinții Novakid!

Achiziționați un abonament de 12 săptămâni pentru lecții de engleză online la Novakid pentru copilul dvs. și deveniți membru al comunității noastre globale – Clubul Global al Părinților Activi Novakid!

Adaugă un comentariu

%d blogeri au apreciat: