Engleza pentru copii de 11-12 ani

Engleza pentru școlarii din clasele a V-a și a VI-a din Novakid este o oportunitate excelentă pentru ei de a afla despre lumea din jurul lor prin limba studiată și caută în mod independent răspunsuri la întrebările lor.

Cum predăm noi?
big circle
small circle
small circle

Natura dublă

În ciuda tuturor acestor aspecte pozitive, nu trebuie să uităm că, din punct de vedere psihologic, această vârstă se caracterizează printr-o dualitate asociată căutării de sine.
Prin urmare, copiii tind să aibă o atenție dispersată, oboseală crescută, schimbări frecvente a intereselor, interes scăzut față de disciplinele școlare și o dependență puternică de o evaluare pozitivă a personalității lor față de ceilalți.

Engleza va trezi dorința de a învăța dacă baza acestei motivații de a învăța este interesul atât pentru conținut, cât și pentru procesul în sine.

slide main image

Engleza va trezi dorința de a învăța dacă baza acestei motivații de a învăța este interesul atât pentru conținut, cât și pentru procesul în sine.

Programul pentru copiii de 11-12 ani din Novakid include

  • Material interesant, adecvat vârstei copilului, care satisface nevoile lor în schimbare. Subiectele studiate în clasă favorizează curiozitatea, promovează inteligența și stimulează interesul în procesul de învățare a limbilor străine.
  • Activitățile și subiectele variate și extrem de vizuale contribuie la dezvoltarea mentală generală și ajută la tranziția elevilor la un nivel înalt de competență lingvistică.
  • Obțin o cunoaștere aprofundată a gramaticii.
  • Elevii se cufundă în discuții cu privire la chestiuni de interes pentru ei, inspirate și susținute prin citirea unor texte care provoacă gândirea.
compass icon

Dorința și reticența de a învăța de la elevii din clasele a V-a și a VI-a sunt direct legate de emoțiile pe care le generează procesul. Copiii pot fi literalmente aruncați de la o extremă la alta: succesul va promova evoluția emoțională și dorința de a ști totul dintr-o dată, iar eșecul va declanșa dorința de a renunța brusc.

Formatul special ale orelor

Interesul este baza motivației în acest timp. Conținutul și procesul de învățare din Novakid sunt fascinante pentru elevii noștri. Programul pentru copiii de 11 și 12 ani le permite să comunice liber despre materiile școlare în limba engleză. Matematica sau geografia par mai plictisitoare, deoarece cursul include lecții din seria CLIL. Datorită acestui fapt, potențialul copilului de a cunoaște lumea este extins prin învățarea limbilor străine.

Formatul special ale orelor

Formatul special ale orelor

Factorul de succes este totul

Programul de limbă engleză pentru elevii din clasele a V-a și a VI-a din Novakid este conceput și planificat cu grijă pentru a se asigura că, printr-o conversație distractivă și relaxată pe teme de interes, copilul își poate îmbunătăți nivelul de engleză, își poate îmbogăți vocabularul și își poate lărgi orizonturile. Cea mai bună măsură a realizării lor este promovarea examenului la nivelul A2 (Pliante YLE - Vorbire, Ascultare, Lectură).

Factorul de succes este totul

Factorul de succes este totul

Înscrieți-vă la o oră de probă chiar acum! Este gratis!

ÎNSCRIEȚI-VĂ LA O ORĂ DE PROBĂ
At a trial lesson, your child will meet a teacher,
practice some English and learn new phrases.
Meanwhile we will test their level
and give recommendations for further learning!