Engleza Pentru Copii de 10-11 Ani

Această vârstă este semnificativă pentru dezvoltarea fizică și mentală a unui copil. Luând în considerare toate caracteristicile psihologice specifice ale elevilor de 10-11 ani, aceștia ne-au ajutat să proiectăm un program educațional adecvat acestei vârste.

Cum predăm noi?
big circle
small circle
small circle

Vârsta Limitelor

În general, copiii de această vârstă studiază în clasa a IV-a sau a V-a. Acest lucru înseamnă că fie se pregătesc pentru școala gimnazială, fie tocmai au început învățământul secundar. Această mișcare are un impact imens asupra conștiinței de sine, comportamentului și atitudinii copiilor față de învățare.
Din punct de vedere biologic, această vârstă este, de asemenea, ultimul pas înainte de pubertate - un nou nivel de dezvoltare, cu multe transformări ale proceselor lor cognitive și fiziologice.

Până la vârsta de 10-11 ani, copiii înțeleg deja cum să învețe și ce vor să învețe. Cu toate acestea, sunt motivați în principal de curiozitate și de experiența interesantă adusă de dobândirea de noi cunoștințe.

slide main image

Până la vârsta de 10-11 ani, copiii înțeleg deja cum să învețe și ce vor să învețe. Cu toate acestea, sunt motivați în principal de curiozitate și de experiența interesantă adusă de dobândirea de noi cunoștințe.

Caracteristici psihologice ale copiilor de 10-11 ani

  • Arată un mare entuziasm față de învățare, dar totuși încă le place să se joace.
  • Memoria involuntară este înlocuită de memoria voluntară. Copiii sunt acum în măsură să se concentreze pentru o perioadă mai lungă de timp.
  • Copilul începe să învețe independent, fără îndrumarea unui tutore. Ei pot îndeplini cu ușurință o sarcină dată.
  • Autoreflexia este în curs de dezvoltare; chiar și copiii atât de mici se pot baza pe experiența lor anterioară și își pot gestiona acțiunile și comportamentul.
compass icon

Programul Novakid pentru nivel mediu este un curs de lecții online interesante și edificatoare. În timpul acestor lecții, elevii nu numai că își îmbunătățesc abilitățile lexicale și gramaticale, ci studiază și informații și subiecte școlare în limba engleză.

Formatul special al orelor

Programul Novakid pentru copiii cu vârste între 10 și 11 ani ia în considerare toate particularitățile psiho-fiziologice ale acestei vârste. Planurile noastre de predare încorporează tehnici cognitive intuitive pentru predarea construcțiilor gramaticale și a unităților lexicale. Copiii învață materialul prin intermediul asocierilor vizuale, audio și kinestezice. Ei folosesc limba engleză nu ca rezultat al învățării, ci ca instrument pentru învățarea și comunicarea ulterioară. Facem tot posibilul pentru a sprijini și consolida încrederea în sine a elevilor.

Formatul special al orelor

Formatul special al orelor

Rezultatul la bază

Drept urmare, copilul învață gramatica și vocabularul cerute de standardele internaționale. Pot comunica și vorbi despre subiecte de interes pentru ei înșiși. La sfârșitul cursului, copiii cu vârsta cuprinsă între 10 și 11 ani sunt pregătiți să susțină examenul Cambridge Movers A1 (YLE) la nivel Cambridge (Vorbire, Ascultare, Lectură).

Rezultatul la bază

Rezultatul la bază

Înscrieți-vă la o oră de probă chiar acum! Este gratis!

ÎNSCRIEȚI-VĂ LA O ORĂ DE PROBĂ
At a trial lesson, your child will meet a teacher,
practice some English and learn new phrases.
Meanwhile we will test their level
and give recommendations for further learning!