Engleza pentru copii de 8-9 ani

În clasa a II-a, chiar și acești copii mici sunt capabili să înțeleagă unele aspecte ale procesului educațional. Pentru elevii din clasa a III-a, învățarea devine activitatea lor principală. Este un moment perfect pentru a aprofunda limba engleză în sala de clasă!

Cum predăm noi?
big circle
small circle
small circle

Gestionarea atenției este cheia succesului

Pentru elevii de clasa a II-a sau a III-a, lecțiile de engleză de la școala primară nu aduc adesea bucurie sau le atrag interesul. În general, profesorii și tutorii se concentrează pe forarea regulilor gramaticale și practicarea tehnicilor de citire într-un moment în care elevii învață doar să-și gestioneze atenția și chiar concentrarea de bază este un efort pentru ei.
Programul Novakid ia în considerare aceste trăsături psihologice ale copiilor de 8-9 ani în scopul de a crește eficacitatea învățării în sala de clasă. Îi motivează pe copii să studieze și să-și dezvolte abilitățile.

Pentru elevii de la acest nivel de școală elementară, este important nu numai să însușească abilitățile lingvistice, ci și să își sporească interesul pentru învățare.

slide main image

Pentru elevii de la acest nivel de școală elementară, este important nu numai să însușească abilitățile lingvistice, ci și să își sporească interesul pentru învățare.

De ce predăm engleza copiilor cu vârsta cuprinsă între 8 și 9 ani?

  • La această vârstă, abilitățile mentale ale copiilor se extind dramatic, memoria și abilitățile lor cognitive se dezvoltă intens.
  • Informațiile noi ridică un interes imens.
  • Copiii sunt foarte sociabili și emoționali.
  • Joaca este încă tipul preferat de activitate. Cu cât este mai interactivă, cu atât mai bine.
compass icon

Programul nostru de inițiere este dezvoltat pentru elevii din clasele a II-a și a III-a, care încep sau continuă învățarea.

Formatul special ale orelor

Am luat în considerare toate particularitățile dezvoltării copiilor la vârsta de 8-9 ani și am creat materiale vizuale descriptive care provoacă interes și o reacție emoțională. Sarcinile clar aranjate includ elemente ale activităților cognitive, de învățare și de joc. O abordare individuală, laudă, sprijin și o atmosferă prietenoasă - fiecare piesă a unei clase Novakid ajută procesul de învățare.

Formatul special ale orelor

Formatul special ale orelor

Rezultatul la Bază

Programele de început Novakid includ toate structurile gramaticale și unitățile lexicale obligatorii pentru elevii de 8-9 ani. Spre deosebire de aranjamentele obișnuite din clasă, în clasele noastre, copiii dobândesc abilități de citire și gramatică prin joc, interacțiune și comunicare cu un profesor. Astfel, creăm motivație pentru învățare. La sfârșitul cursului, un elev este pregătit pentru promovarea examenului pre-A1 (YLE Începători - Ascultare și vorbire).

Rezultatul la Bază

Rezultatul la Bază

Înscrieți-vă la o oră de probă chiar acum! Este gratis!

ÎNSCRIEȚI-VĂ LA O ORĂ DE PROBĂ
At a trial lesson, your child will meet a teacher,
practice some English and learn new phrases.
Meanwhile we will test their level
and give recommendations for further learning!