Limba Engleză Pentru Copii de 4-5 Ani

Dezvoltat de profesori nativi, programele Novakid permit copiilor să înceapă învățarea limbii engleze de bază la vârsta de 4-5 ani.

Cum predăm noi?
big circle
small circle
small circle

Cum îi învățăm pe tinerii cursanți?

Cursurile de engleză pentru copiii de 4-5 ani din Novakid au un format special. La această vârstă, învățarea limbii nu este scopul principal pentru copii. Nu este posibil să motivați copiii mai mici cu cunoștințe, pronunție bună sau note precum la școală. În schimb, variantele și jocurile interesante supravegheate cu atenție de un profesor profesionist de limbă engleză îi ajută pe micii noștri începători să se bucure de limba engleză înainte de a începe să „învețe”.

Cursurile Novakid sunt destinate în primul rând interacțiunii și imersiei naturale în limba engleză îndrumată de un profesor nativ profesionist.

slide main image

Cursurile Novakid sunt destinate în primul rând interacțiunii și imersiei naturale în limba engleză îndrumată de un profesor nativ profesionist.

De ce începem învățăm copiii la vârsta de 4-5 ani

  • La această vârstă, copiii pot imita cu ușurință și repetat comportamentul unui adult, precum cel al tutorelui. Învățarea interactivă cu un vorbitor nativ când este tânăr este cel mai eficient mod de a obține pronunția, intonația, articulația, mimica și gesturile.
  • Copiii la această vârstă nu se tem să facă greșeli în timp ce vorbesc, așa că nu au bariere lingvistice.
  • Programul se axează nu numai pe învățarea limbilor străine, ci și pe dezvoltarea generală a memoriei, a abilităților de gândire, a curiozității și a învățării printr-o altă limbă. Copiii își vor construi vocabularul implicit și întâmplător.
  • Cursanții adulți tind să-și traducă gândurile din limba lor maternă în engleză. Prin contrast, copiii mici care învață în engleză își pot forma gândurile în engleză. Învățând lucruri noi într-o altă limbă, fără a se concentra asupra limbii în sine, dobândesc cunoștințe din diferite perspective lingvistice și îmbunătățesc flexibilitatea mentală.
compass icon

Elevii în vârstă de 4-5 ani sunt capabili să dezvolte aceleași cunoștințe de bază precum vorbitorii nativi. Învățarea poeziilor, cântecelor, cuvintelor încrucișate și rimelor pentru copii duce la o mai bună înțelegere a culturii și gândirii străine.

Format Special al Claselor

După luarea în considerare a tuturor aspectelor psihologice și educaționale, am creat planul nostru de curs special pentru copiii de 4-5 ani. În clasă, micuții noștri preșcolari nu învață limba în sine, ei învață prin ea - exact așa cum fac în limba lor maternă.
Vorbirea limbii engleze nu este un scop; este un instrument pentru a explora lumea din jur. Activități bazate pe jocuri, videoclipuri, prezentări colorate, un mediu prietenos și sigur - fiecare parte a clasei Novakid susține procesul de învățare.

Format Special al Claselor

Format Special al Claselor

Rezultatul la Bază

Jocurile pentru un copil - muncă grea pentru un profesor. Predarea preșcolarilor într-un mod distractiv dar eficient necesită o bună planificare și direcționare pentru rezultate clare. Rezultate pe care toți elevii noștri ar trebui să le poată obține până la sfârșitul cursului. Programul se bazează pe Cadrul european comun de referință pentru limbi (CEFR). Acesta pregătește tinerii cursanți pentru următorul pas - citirea și scrierea.

Rezultatul la Bază

Rezultatul la Bază

Înscrieți-vă la o oră de probă chiar acum! Este gratis!

ÎNSCRIEȚI-VĂ LA O ORĂ DE PROBĂ
At a trial lesson, your child will meet a teacher,
practice some English and learn new phrases.
Meanwhile we will test their level
and give recommendations for further learning!